Bouw mee aan je eigen sportomgeving - Nieuwe obligatie ronde

Foto bij Bouw mee aan je eigen sportomgeving - Nieuwe obligatie ronde

Bouw mee aan je eigen sportomgeving - Nieuwe obligatie ronde

Medio 2010 heeft er een grote wervingsactie plaats gevonden bij onze leden met het verzoek tot aankoop van obligaties ten behoeve van de financiering van de nieuwbouwplannen op ons sportpark. Velen van jullie hebben hier reeds gehoor aan gegeven, waarvoor onze dank.
  
Helaas  is het destijds niet gelukt alle ingevulde toezeggingen bij ons adres geretourneerd te krijgen.

Graag willen wij de mogelijkheid bieden aan onze leden dit als nog te kunnen doen met als reden:
Samen de financieringslasten bij banken te beperken.

De obligaties zijn beschikbaar in meervoud van 100 euro en 1000 euro. De obligatiehouder heeft de optie af te zien van (gedeeltelijke) aflossing en/of recht op rente.
 
Door op deze link te klikken komt u op een nieuwe pagina waar een digitale toezegging gedaan kan worden. De geleende bedragen worden vanaf 2016 door een uitlotingsysteem weer uitbetaald aan de obligatiehouders, met een rente vergoeding van 2% indien gewenst. Na toezegging wordt het te lenen bedrag begin juni 2012 geïncasseerd van uw rekening.
 
Wanneer digitale toezegging niet lukt of u liever schriftelijk toezegt kunt u hier het akte toezegging formulier downloaden en printen. Deze kan vervolgens worden gedeponeerd in de rode brievenbus in het clubgebouw.

Deze extra ronde is geldig tot 31 mei 2012. We hopen van harte dat u zich bereidt voelt een financiële (en sportieve) steun ter vernieuwing van onze sportpark beschikbaar te stellen. Het is een must, door de aanleg van nieuwe kleedkamers, onze leden te voorzien in optimale randvoorwaarden binnen hun sportomgeving en niet geheel onbelangrijk, de sportbeleving van de mooiste sport ter wereld.
 
Namens het bestuur en natuurlijk alle leden van SV Excelsior 31.

Kalender icoon dinsdag 1 mei 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers