Excelsior’31 gaat met sponsorcollectief Top Support voor ‘pole position’!

Foto bij Excelsior’31 gaat met sponsorcollectief Top Support voor ‘pole position’!

Excelsior’31 gaat met sponsorcollectief Top Support voor ‘pole position’!

Imposant pand en gastvrije ontvangst Munsterhuis maakt indruk op sponsorgroep Excelsior'31

HENGELO / RIJSSEN - De Top Support sponsorgroep van Excelsior'31 had begin van de week een boeiende 'excursie' op de agenda staan. Oftewel, een bezoek aan het indrukwekkende, vijf verdiepingen tellende, fonkelnieuwe bedrijvenpand van Munsterhuis, op het breed uitgewaaierde industrieterrein van Hengelo.

De avond was georganiseerd door de PR Commissie van Excelsior’31, in nauwe samenwerking met Munsterhuis, één van de nieuwe Top Support sponsoren van Excelsior’31.



In zijn welkomstwoord benadrukte Pieter Oosthoek, bestuurslid PR & Sponsorzaken bij Excelsior’31, nog eens de grote stappen die ‘de Excelsior’31 organisatie’ dit jaar gaat maken. ‘Nieuwbouw, kunstgras, een deal met Hotel Sallandse Heuvelrug om op termijn trainingskampen te faciliteren, zijn zaken die duidelijk maken dat Excelsior’31 volop in beweging is.’

‘Ons motto is dan ook ‘We go for pole position’. Méér ‘contactmomenten’ voor sponsoren zijn essentieel. Zeker in economisch moeilijke tijden wordt het belang van een goed netwerk nog eens benadrukt. Suggesties vanuit de sponsorgroep om tot meer win/win situaties te komen zijn daarom altijd welkom’, aldus Oosthoek.

In de wetenschap dat voormalig KNVB voorzitter (en huidig lid van de Raad van Commissarissen, van FC Twente) Henk Kesler als bijzondere gast op het programma stond, in combinatie met een forum waar Excelsior'31 coach Dennis Demmers en diezelfde Kesler ondervraagd werden door Telegraaf journalist Willem Neeskens, mocht gerust gesproken worden van een ’boeiende avond’.



De bezoekers werden uiterst gastvrij ontvangen, op de lokatie Goudstraat 10. Allereerst werd er een toast uitgebracht, op de wederzijds als bijzonder prettig ervaren kennismaking. Vervolgens werd de gasten een koud- en warm buffet aangeboden, waarbij de smaakpupillen van de gasten bijkans in extase geraakten.

In december 2000 volgde Henk Kesler Arie van Eijden op als directeur betaald voetbal bij de KNVB. Per 1 september 2010 vertrok Kesler bij de KNVB, ten faveure van Bert Oostveen. Saillant detail was dat Henk Kesler in feite op zoek was naar een kapabele opvolger van Van Eijden en deze niet vond. Om uiteindelijk dan maar zélf de stoute schoenen aan te trekken. De rest is geschiedenis.

Willem Neeskens ontwaarde zelfs een primeur aan de gasten. Als eerste wist de schrijvende stratenmaker van de concrete interesse van VFB Wolfsburg voor SC Heerenveen doelpuntenmaker Bas Dost. Een bericht dat inderdaad later op de avond door Johan Derksen, bij V.I. op RTL 7, werd bevestigd.

Tijdens het forum met Excelsior’31 coach Dennis Demmers werd alle lof uitgeproken voor de prestaties van Demmers’ en zijn selectie. Ook dit seizoen voldoet de hoofdmacht van Excelsior’31 immers meer dan aan de verwachtingen. Te meer wanneer men zich realiseert dat tussentijds afscheid genomen is van Cicek en Chengachi, beiden in zekere zin een garantie voor doelpunten. Desondanks presteert Excelsior’31 naar vermogen en behoort een evenaring van de verdienstelijke 5e positie op de ranglijst, van afgelopen seizoen, zeker tot de mogelijkheden.

Natuurlijk waren er ook vragen naar het hoe-en-waarom van Demmers’ vertrek naar de s.v. Urk. Handig omzeilde de Colmschater de vraag wat hij gaat doen mocht Urk niet voor de Hoofdklasse behouden blijven.

Als afsluiting van een door de bezoekers als uiterst boeiend ervaren avond bij Munsterhuis kreeg het gezelschap een rondleiding door het imposante bedrijvenpand aangeboden en konden uitzonderlijk fraaie auto’s bewonderd worden. Al met al was het bezoek aan Munsterhuis in Hengelo méér dan de moeite waard, zo was de eindconclusie.

Wie meer wil weten over Munsterhuis, een autobedrijf met internationale allure, kan terecht op de website www.munsterhuis.nl
 

Kalender icoon vrijdag 20 april 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers