Foto bij (samenvatting geplaatst!) 45 karaats treffer Gradus Hempenius levert Excelsior'31 gedroomd puntenaantal op

Capelle - Excelsior'31 0-1 (0-0).
83. Hempenius 0-1.

Hempenius schiet Excelsior'31 naar zege
Bron: klik hier
CAPELLE - Dankzij wederom een goal van Gradus Hempenius won topklasser Excelsior'31 zaterdag uit bij Capelle: 0-1. De eerste helft leverde voor beide ploegen grote kansen op. Capelle, dat een plekje lager staat dan Excelsior, raakte de paal. Namens de bezoekers was Gradus Hempenius dichtbij een goal.

Na rust was het aanvankelijk de thuisploeg die het initiatief nam. Excelsior'31 kwam gaandeweg de tweede helft echter beter in het ritme en kreeg een aantal goede kansen. Bij Excelsior is Hempenius al weken de man in vorm en hij scoorde maar weer eens. Vlak voor tijd zette hij de Rijssenaren op 0-1 en dat bleek genoeg voor de overwinning.