Excelsior'31 2 kan kampioenschap op de buik schrijven

Foto bij Excelsior'31 2 kan kampioenschap op de buik schrijven

Excelsior'31 2 kan kampioenschap op de buik schrijven

Excelsior’31 2 – CSV Apeldoorn 2  0-1

Opstelling Excelsior'31 2:
Alex, Ruud, Gertjan S, Harald, Simon; Johan, Remco, Jelte; Gertjan W, Yorick, Bart.
Wissels: Jurgen, Stephen, Adrian en Arnoud.

Verslag door Gertjan Wilbers
Om 3 uur begon zaterdag de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Immers bij winst hadden we nog steeds uitzicht op het kampioenschap. We hoorden voor de wedstrijd de uitslagen van de concurrenten en beiden hadden hun wedstrijd gewonnen. Dus we wisten wat we moesten doen en dat was de 3 punten op de koerbelt houden.

De 1e helft was voor Apeldoorn, wij hadden moeite met hun lopende mensen op het middenveld en zelf creëerden we bijna geen kansen. Het was veelte slap aan onze kant en we werden afgebluft op inzet. Ongelooflijk, wij konden nog kampioen worden en csv was al uitgevoetbald en toch verloren we teveel duels en 2e ballen. Misschien hadden sommigen toch beter niet na Nick & Simon kunnen gaan, vrijdagavond.

CSV had veel meer druk na voren en kwam ook verdiend op voorsprong. Een cornerbal werd kort genomen en hun 10, die een fantastische wedstrijd speelde, krulde de bal in de verre kruizing.

Ruststand 0-1

De 2e helft deden we een kleine tactische aanpassing. Gertjan W ging op het middenveld voetballen en zo hadden we een ‘open vleugel’ waar lopende mensen van ons in de vrije ruimte moesten komen. Excelsior kwam wat beter in de wedstrijd, we wonnen meer duels en hadden wat meer druk vooruit maar echte kansen bleven uit. CSV zakte wat in en gokte wat meer op de counter.
 
Na een paar wissels aan de kant van excelsior kregen we een paar kleine kansjes maar al met al was het veel te weinig. CSV Apeldoorn heeft verdiend gewonnen en Excelsior’31 2 kan het kampioenschap vergeten.

Volgende week spelen we tegen de rode lantaarndrager en kunnen we onze 3e plek veilig stellen.

 

 

Kalender icoon zaterdag 28 april 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers