Video-impressie: Niek Averesch neemt deel aan Dr. Fadrhonctoernooi

Foto bij Video-impressie: Niek Averesch neemt deel aan Dr. Fadrhonctoernooi

Niek Averesch, afkomstig van Excelsior'31, speelt op dit moment in de C-jeugd van de VA FC Twente - Go Ahead Eagles.

Tevens zit hij al enige tijd bij de selectie van de KVNB-district Oost (onder de 14).

Op dinsdag 1 en woensdag 2 mei nam hij deel aan het Dr. Fadrhonctoernooi. Dit is een prestigieus voetbaltoernooi voor alle KNVB-districtsteams onder de 14 jaar. Dit toernooi vond plaats op het Sportpark van WHC in Wezep.

De zes deelnemende teams kwamen tijdens het Dr. Fadrhonctoernooi tegen elkaar uit in een halve competitie. De behaalde punten in de twee categorieën (jongens en meisjes) werden opgeteld en het district met de meeste punten won de beker die is genoemd naar de oud-bondscoach van het Nederlands elftal.

KNVB-district West I ging er met de toernooiwinst vandoor.

Klik op de TV (rechtsboven) voor een video-impressie van Niek Averesch, op het toernooi in Wezep (gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis)

Foto's: Gerard Nieuwenhuis