Monsterzege voor zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Monsterzege voor zaalvoetballers Excelsior’31

Monsterzege voor zaalvoetballers Excelsior’31

Samenvatting Excelsior'31 - Sportclub Olympic, met dank aan Jan Nijkamp

RIJSSEN - De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Topklasse flink huisgehouden. De Rijssenaren lieten, in thuishaven sporthal de Reggehal, tegenstander Sportclub Olympic alle hoeken van het veld zien en stuurden de bezoekers met een 12-0 nederlaag huiswaarts.

Sportclub Olympic kwam er deze wedstrijd verrassend genoeg totaal niet aan te pas. Individueel herbergt het team veel individuele kwaliteiten, maar als team had het niets in te brengen in Rijssen. De Rijssense zaalvoetbalploeg daarentegen vormde een geoliede machine, wat een regen aan doelpunten opleverde. Deze opmerkelijke 12-0 overwinning was dan ook de verdienste van de hele ploeg.

Aanstaande maandag staat de tweede competitiewedstrijd op het programma. Dan reist het team van coach Ichtus Rahanra af naar Zwolle voor de wedstrijd tegen IFC Zwolle. De gastheren van maandag wonnen haar eerste competitiewedstrijd eveneens.

Doelpunten Excelsior’31:
Tom Kamphuis (3), Henk Lankamp (3), Arnoud Baan (2), Rik Harbers (2), Sander Kwintenberg en Jan Borghuis

Wedstrijdselectie Excelsior’31:
Marien Baan (k), Jan Borghuis, Arnoud Baan, Tom Kamphuis, Henk Lankamp, Maarten Postma, Sander Kwintenberg en Rik Harbers

Kalender icoon zaterdag 16 september 2017 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers