Zaalvoetballers Excelsior’31 verslaan WSV

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 verslaan WSV

Zaalvoetballers Excelsior’31 verslaan WSV

Samenvatting Excelsior'31 - WSV 2, met dank aan Jan Nijkamp

RIJSSEN – De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben vrijdagavond het thuisduel tegen de reserves van WSV uit Apeldoorn met 7-1 gewonnen. Het team van oefenmeester Ichtus Rahanra speelde geen grootse wedstrijd, maar werkte in de slotfase nog wel aan het doelsaldo.

In een mum van tijd kwamen de Rijssenaren met 2-0 voor. Een onoplettendheidje in de defensie betekende de aansluitingstreffer voor de bezoekers, maar Excelsior’31 nam daarna het heft weer in handen. Het ging met een 3-1 voorsprong de rust in door treffers van Arnoud Baan, Jan Borghuis en een eigen doelpunt van WSV.

Na de pauze kwam Excelsior’31 langzaam op gang. Het verslapte, waardoor keeper Marien Baan een aantal keren handelend moest optreden. De Rijssense sluitpost was deze avond dan ook de absolute uitblinker en hield zijn doel in de tweede helft schoon. Hoewel er een groot aantal kansen om zeep werden geholpen, liep de score voor Excelsior’31 op naar 7-1.

Door deze zege houdt Excelsior’31, samen met ZVV Ede, druk op koploper IFC Zwolle. De teams uit Zwolle en Ede staan aanstaande maandag tegenover elkaar. Excelsior’31 wacht vrijdag in Arnhem de confrontatie met hekkensluiter Elsweide.

Doelpunten Excelsior’31:
Tom Kamphuis (2), Jan Borghuis, Arnoud Baan, Henk Lankamp, Sander Kwintenberg en eigen doelpunt WSV

Wedstrijdselectie Excelsior’31:
Marien Baan (k), Jan Borghuis, Arnoud Baan, Gert-Jan Schultink, Tom Kamphuis, Henk Lankamp, Maarten Postma, Rik Harbers en Sander Kwintenberg

Kalender icoon zaterdag 18 november 2017 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers