Reserves Excelsior'31-zaal beginnen seizoen met bekerstunt tegen topklasser Sportclub Olympic

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal beginnen seizoen met bekerstunt tegen topklasser Sportclub Olympic

Reserves Excelsior'31-zaal beginnen seizoen met bekerstunt tegen topklasser Sportclub Olympic

Samenvatting Excelsior'31 2 - Sportclub Olympic, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdagavond hebben de reserves van Excelsior'31-zaal het eerste thuisduel van het seizoen met 8-4 gewonnen. Een fantastisch debuut van de kersverse assistent Ruud Kreijkes, die de touwtjes uitstekend in handen had vanaf de bank. Een mooie stunt in de eerste ronde van de beker als je in ogenschouw neemt dat de reserves van Excelsior'31 uitkomen in de hoofdklasse en dat Sportclub Olympic een stabiele topklasser is.

Door de vakantie van Remco Haan was kapstok Niek Haase aan de selectie toegevoegd voor deze avond. John Lubbers was de grote man in de openingsfase met twee doelpunten en een assist. Binnen een tijdsbestek liep de thuisploeg uit naar een 5-0 voorsprong. De jonge doelman Frank Haase liet zien een goeie ontwikkeling door te maken en hield zijn doel schoon. Sportclub Olympic liet hierna wel zien waarom ze in de topklasse spelen en kwamen terug tot 5-3. Het bevrijdende doelpunt kwam van de voet van de goed spelende Anton Acis, waarna de wedstrijd beslist was.

Volgende week vrijdag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma voor het tweede team van Excelsior’31. Het speelt dan uit bij RKSV Driel. Het eerst volgende thuisduel is donderdag 20 september om 21.00 uur tegen SK Turkuaz.

Doelpunten Excelsior'31 2:
John Lubbers (2), Niek Haase (2), Anton Acis (2), Rik Harbers en Sander Kwintenberg

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Frank Haase (keeper), Jonathan Acis, Daan Kreijkes, John Lubbers,  Anton Acis, Niek Haase, Rik Harbers en Sander Kwintenberg
Coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: Ruud Kreijkes

Kalender icoon vrijdag 7 september 2018 12:12 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers