Reserves Excelsior'31-zaal lijden forse nederlaag tegen SK Turkuaz

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal lijden forse nederlaag tegen SK Turkuaz

Reserves Excelsior'31-zaal lijden forse nederlaag tegen SK Turkuaz

Samenvatting Excelsior'31 2 - SK Turkuaz 2, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdagavond hebben de reserves van Excelsior'31-zaal het eerste thuisduel in de competitie met 3-8 verloren. Tegen SK Turkuaz begon het uitstekend aan de wedstrijd en kwam het op een 2-0 voorsprong. Toch verloor het gaandeweg de grip op de wedstrijd en kreeg het uiteindelijk een flink pak slaag in de eigen Reggehal.

Door diverse blessures en vakanties was Niek Haase aan de selectie toegevoegd. Vanaf het beginsignaal creëerde Excelsior'31 veel kansen en het was John Lubbers die de score opende na een mooie interceptie. Door een eigen doelpunt van SK Turkuaz kwam Excelsior’31 zelfs op een 2-0 voorsprong, maar daarna was het de weg kwijt en kreeg het drie doelpunten tegen. Ruststand 2-3.

Na de rust probeerde Excelsior'31 deze achterstand weg te poetsen, maar kreeg het telkens de deksel op de neus. Het kwam nog wel terug tot 3-4, maar daarna was de wedstrijd beslist. Al met al werd het nog 3-8, hetgeen een zeer pijnlijke nederlaag voor Excelsior'31 werd. Gelukkig was de teamfoto van Jan Nijkamp van Multivideo voor de wedstrijd gemaakt, zodat de gezichten nog op vrolijk stonden.

Volgende week vrijdag speelt Excelsior'31 2 een uitwedstrijd. Om 22:00 uur staat dan de uitwedstrijd bij ZVV Sparta Nijkerk op het programma.

Doelpunten Excelsior'31 2:
John Lubbers (2), eigen doelpunt SK Turkuaz

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Frank Haase (keeper), Jonathan Acis, Daan Kreijkes, John Lubbers, Anton Acis, Niek Haase, Gerald Keizer, Remco Haan
Coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: Ruud Kreijkes

Kalender icoon vrijdag 21 september 2018 12:05 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers