Reserves Excelsior'31- zaal boeken eerste overwinning van seizoen tegen SVI 2

Foto bij Reserves Excelsior'31- zaal boeken eerste overwinning van seizoen tegen SVI 2

Samenvatting Excelsior'31 2 - SVI 2, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdagavond hebben de reserves van Excelsior'31 de eerste zege in de competitie geboekt. In een matig duel was de ruststand 1-1 en won Excelsior'31 met 5-3. Na een dramatische start met drie nederlagen was dit een belangrijke, maar vooral ook broodnodige overwinning.

Met Niek Haase van het derde team andermaal aan het vertrek begon Excelsior'31 aan de wedstrijd. Door slap verdedigen kwam SVI zeer makkelijk op een 0-1 voorsprong en liep Excelsior'31 opnieuw achter de feiten aan. Zoals zo vaak was het John Lubbers die van afstand voor de gelijkmaker zorgde.

Na de rust kwam Excelsior'31 weer snel op achterstand en speelde het een moeizame wedstrijd. Toch toonde de thuisploeg karakter en kwam het diep in de tweede helft eindelijk op voorsprong na goed doorgaan van Niek Haase. Door doelpunten van de verdedigers Remco Haan en Jonathan Acis besliste Excelsior de wedstrijd en was de eindstand 5-3. Het vertoonde spel liet wel een stijgende lijn zien, maar vooral de teamgeest gaf de doorslag en hopelijk kan dit een opmaat zijn naar de volgende wedstrijden.

Volgende week vrijdag speelt Excelsior'31 2 een uitwedstrijd tegen Almelo Futsal Combinatie, de oude club van de huidige trainer van de hoofdmacht van Excelsior'31, Noël Oude Bennink.

Doelpunten Excelsior'31 2:
John Lubbers 2x, Jonathan Acis, Remco Haan, Niek Haase

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Frank Haase (keeper), Jonathan Acis, Daan Kreijkes, John Lubbers,  Anton Acis, Niek Haase en Remco Haan
Coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: Ruud Kreijkes

Kalender icoon vrijdag 5 oktober 2018 12:45 / Zaal