Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen thuis tegen Futsal Apeldoorn

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen thuis tegen Futsal Apeldoorn

Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen thuis tegen Futsal Apeldoorn

Aanstaande vrijdag (12 oktober) staat er voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 weer een thuiswedstrijd op het programma. In Sporthal de Reggehal in Rijssen wacht om 21.00 uur het duel met de beloften van Futsal Apeldoorn.

Excelsior’31 pakte afgelopen vrijdag in Rucphen, met een gehavend team, drie belangrijke punten tegen Bristol Team/Budgetisolatie. Met de 3-4 overwinning deed het goede zaken. De Rijssenaren staan met zes punten uit drie duels op een prima zesde plaats in de Eerste Divisie. Vrijdag kan het onder andere weer beschikken over keeper Willard Baan en Nikzad Mahbobi, die beiden terugkeren van een schorsing.

Futsal Apeldoorn is de nieuwe fusieclub tussen PFC en WSV zaal. De hoofdmacht komt uit in de Eredivisie, waar het dit seizoen hoge ogen gooit. De beloften doen het in de Eerste Divisie ook na behoren. Evenals Excelsior’31 hebben de bezoekers zes punten, alleen hebben zij dit behaalt uit vier gespeelde wedstrijden.

De teams zijn dan ook aan elkaar gewaagd en hebben beiden handhaving als doelstelling. Ingrediënten genoeg voor een mooie pot zaalvoetbal.

Gratis entree!


 

Kalender icoon dinsdag 9 oktober 2018 10:47 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau