Zware uitwedstrijd voor zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Zware uitwedstrijd voor zaalvoetballers Excelsior’31

Zware uitwedstrijd voor zaalvoetballers Excelsior’31

De zaalvoetballers van Excelsior’31 staan vrijdagavond voor een zware opgave. In Gorinchem nemen de Rijssenaren het op tegen ZVG/Cagemax. Het duel begint om 21.30 uur.

Excelsior’31 opende in september het seizoen in de Eerste Divisie met een thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Gorinchem. Na een goede eerste helft, verloren de rood-witten na een zwakke tweede helft uiteindelijk met 1-5.

De Gorcummers werden aangemerkt als outsider voor de titel. Het kende een goede start van de competitie, maar gaandeweg het seizoen liet het de nodige punten liggen. Zo gingen onder andere de laatste twee wedstrijden verloren, waardoor het team met zeventien punten uit tien duels terug te vinden is op plaats vijf. Aan een kampioenschap zal niet worden gedacht, maar het team zal zich ongetwijfeld willen plaatsen voor een plek in de nacompetitie voor promotie naar de eredivisie.

Het doel van Excelsior’31 is om zich te handhaven in de Eerste Divisie. Met vijftien punten uit negen duels kon het zich niet een veel betere eerste seizoenshelft wensen, met als beloning een zesde plaats. Toch mogen de Rijssenaren niet verslappen, want met drie uitwedstrijden op rij zal het toch punten moeten sprokkelen. Vrijdag heeft het de kans om zich te revancheren van de 1-5 nederlaag eerder dit seizoen. Bij winst wisselt Excelsior’31 van plaats op de ranglijst met ZVG/Cagemax.

 

Kalender icoon donderdag 13 december 2018 15:13 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers