Michel Gerritsen Mulkes, Daan Ligtenberg en Jasper Groothuis verlengen contract bij Excelsior'31

Michel Gerritsen Mulkes, Daan Ligtenberg en Jasper Groothuis verlengen contract bij Excelsior'31

De Technische Commissie van Excelsior’31 heeft met eerste elftalspelers Michel Gerritsen Mulkes, Daan Ligtenberg en Jasper Groothuis een overeenstemming bereikt voor een contractverlenging van een seizoen. 

Michel Gerritsen Mulkes tekent voor zijn achtste seizoen in de eerste elftalselectie. Tussendoor stond hij twee seizoenen onder contract bij Go Ahead Eagles. De 27-jarige middenvelder uit de eigen jeugdopleiding kwam in 2017 niet in actie vanwege een zware knieblessure. Begin 2018 was hij weer wedstrijdfit en sindsdien begon hij de meeste duels in de basis. Dit seizoen kwam de Rijssenaar tot een competitiedoelpunt, in het thuisduel tegen Staphorst.  

Daan Ligtenberg tekent voor zijn vierde seizoen bij de hoofdmacht. De talentvolle centrale verdediger speelde daarvoor twee seizoenen in Excelsior’31 JO19-1 en in de jeugdopleiding van FC Twente en Hulzense Boys. Twee seizoenen geleden raakte de 21-jarige Nijverdaller ernstig geblesseerd aan de knie, nadat hij een basisplek veroverde in het eerste elftal van Excelsior’31. Nadat hij weer fit was, raakte hij tijdens een oefenduel tegen Quick’20 (in januari van 2018) opnieuw zwaar geblesseerd. Een gebroken middenvoetsbeentje hield hem de rest van het seizoen aan de kant. Dit seizoen kwam de Nijverdaller nog niet in actie in officiële wedstrijden van de hoofdmacht maar maakte wel veel minuten in het tweede elftal. 

Jasper Groothuis is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen in Rijssen, nadat hij afgelopen zomer overkwam van v.v. Twenthe. De 22-jarige talentvolle aanvaller uit Goor maakte veel minuten in de voorbereiding. Daarna raakte hij geblesseerd waardoor hij de eerste wedstrijden van dit seizoen moest missen. Tegen Staphorst begon de vleugelaanvaller voor het eerst in de basis en die basisplek stond hij tot aan de winterstop niet meer af. Jasper Groothuis was in de eerste seizoenshelft tweemaal als aangever betrokken bij een doelpunt. 

De Technische Commissie is blij dat deze drie spelers ook in het seizoen 2019/2020 deel uitmaken van de eerste elftalselectie van Excelsior’31.

Kalender icoon vrijdag 4 januari 2019 20:28 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers