Hielke Penterman blijft bij Excelsior'31, Carlos Lopes Macedo vertrekt

Hielke Penterman blijft bij Excelsior'31, Carlos Lopes Macedo vertrekt

De Technische Commissie van Excelsior’31 en Hielke Penterman zijn een contractverlenging van een seizoen overeengekomen. De 33-jarige aanvallende middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen in Rijssen. Momenteel is hij de topscorer van de Hoofdklasse B met 11 treffers. De afgelopen 2,5 jaar was hij maar liefst 51 keer trefzeker voor Excelsior’31. 



Daarnaast heeft Hielke Penterman aangegeven dat hij na zijn voetbalcarrière een loopbaan als trainer ambieert. Excelsior’31 biedt hem daarom komend seizoen de kans om stage te lopen bij de technische staf van Excelsior’31 JO19-1 en het beloftenteam. 



De Technische Commissie is blij dat de Excelsior’31-supporters ook volgend seizoen kunnen genieten van de goalgetter. 

Eerder kwam het al tot een akkoord, voor een contractverlenging van een seizoen, met Hakim Ezafzafi, Michel Gerritsen Mulkes, Jasper Groothuis, Mirko Zwiers, Boy Boeloerditi en Daan Ligtenberg. De contracten van Tom Smoes en Stefan Maat lopen nog een jaar door waardoor ook zij vastliggen voor volgend seizoen.

Carlos Lopes Macedo vertrekt na dit seizoen bij Excelsior’31. De 31-jarige aanvaller kwam afgelopen zomer over van WHC. De Technische Commissie heeft besloten het contract niet te verlengen en wenst hem het komende half jaar veel succes bij Excelsior’31 en met zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Kalender icoon donderdag 17 januari 2019 21:14 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers