Zaalvoetballers Excelsior’31 hervatten competitie met een thuiswedstrijd

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 hervatten competitie met een thuiswedstrijd

Zaalvoetballers Excelsior’31 hervatten competitie met een thuiswedstrijd

Vrijdag 8 februari hervatten de zaalvoetballers van Excelsior’31 de competitie in de landelijke eerste divisie. Het team, onder leiding van het duo Noël Oude Bennink en Jan Borghuis, wacht dan de confrontatie met Bristol Team/Budgetisolatie. Het thuisduel in Sporthal de Reggehal begint om 21.00 uur. Scheidsrechters van dienst zijn de heren E.R. Visser, E. Ulukan en R. Benali.

De Rijssenaren zouden de tweede seizoenshelft aanvankelijk hervatten op vrijdag 25 januari met een uitwedstrijd tegen Brasil’77, maar weersomstandigheden gooide roet in het eten. Deze wedstrijd is door de KNVB verplaatst naar vrijdag 1 maart, waardoor aanstaande vrijdag de competitie wordt hervat met een thuiswedstrijd.

Voor beide teams is het vrijdag een belangrijk duel. De bezoekers uit Roosendaal staan op de elfde én laatste plaats op de ranglijst en moeten alle zeilen bijzetten om zich rechtstreeks te willen handhaven in de eerste divisie. Dit lijkt een lastige opgave, aangezien het verschil met de veilige achtste plaats zeven punten is. Plaats negen en tien op de eindstand betekent nacompetitie voor lijfsbehoud. De achterstand op deze plaatsen is binnen handbereik voor de bezoekers.

Excelsior’31 staat momenteel op een verdienstelijke zevende plaats, met een voorspong van maar liefst elf punten op de bezoekers. Tevens hebben de Rijssenaren twee duels minder gespeeld. Bij winst schudden de Rijssenaren de bezoekers, welke zij eerder dit seizoen met 3-4 versloegen, definitief van zich af. Daarnaast slaat het dan een gat van maar liefst tien punten op plaats acht.

Supporters zijn van harte welkom. De entree is gratis!

Kalender icoon woensdag 6 februari 2019 12:15 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers