Excelsior'31 wint oefenduel van Quick'20 (0-2)

Foto bij Excelsior'31 wint oefenduel van Quick'20 (0-2)

Excelsior'31 wint oefenduel van Quick'20 (0-2)

* Samenvatting Excelsior'31 TVQuick'20 - Excelsior'31 0-2 (0-1)
36. Hakim Ezafzafi 0-1
65. Hielke Penterman 0-2

Rode kaart: Jan Willem Kamp (Quick'20, 34e minuut)

Opstelling Excelsior'31: Melvin Koetsier, Stijn Beverdam, Joost Krijns, Pim ten Have, Tom Smoes (46. Simon Baysoy), Stefan Maat (46. Amanuel Isa), Michel Gerritsen Mulkes, Hielke Penterman, Boy Boeloerditi (46. Jasper Groothuis), Hakim Ezafzafi (46. Menno Kamphuis), Niek Davina (46. Cem Köse)

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 speelde dinsdagavond voor de derde keer dit seizoen een oefenduel tegen zondag Derde Divisionist Quick'20. De competitiewedstrijd van beide teams werden afgelopen weekend afgelast, waardoor een derde ontmoeting een prima uitkomst was om toch het wedstrijdritme vast te houden. 

In het eerste half uur gebeurde er vrij weinig op het gebied van kansen. Na iets meer dan een half uur spelen was het eerste opmerkelijke moment een rode kaart voor Quick'20-aanvoerder Jan Willem Kamp. Na commentaar op de leiding kreeg hij een gele kaart en een minuut later ontving hij zijn tweede gele kaart na een overtreding op Hakim Ezafzafi. De laatstgenoemde maakte even later de 0-1, na een fout in de Oldenzaalse defensie. 

Na rust mocht Quick'20 gelukkig weer gewoon met elf man beginnen, onder meer voormalig Excelsior'31-speler Tom Brummelhuis kwam binnen de lijnen. Hij zag dat na 65 minuten spelen Menno Kamphuis weggestuurd werd door Joost Krijns. Kamphuis gaf de bal breed waardoor Hielke Penterman in een leeg doel de 0-2 binnen kon schuiven. 

In de slotfase werd het niet saai, maar grote kansen kwamen er niet meer. Na 85 minuten spelen viel het licht uit, waardoor er een vroegtijdig einde was van het duel. Wederom een nuttige oefenpot tussen Quick'20 en Excelsior'31. De thuisploeg zal de komende weken alles op alles moeten zetten om zich uit de onderste regionen van de Derde Divisie te spelen. Excelsior'31 gaat zaterdag in de Hoofdklasse B op bezoek bij Urk, de topper begint om 15.00 uur. 

Ook het tweede elftal speelde een oefenduel dinsdagavond. Het ging met 2-1 onderuit bij Heino 2. De Rijssense treffer werd gemaakt door Maarten Baan. 


 

Kalender icoon woensdag 6 februari 2019 00:26 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers