Pim ten Have en Simon Baysoy vertrekken, Yilber Haverslag blijft bij Excelsior'31

Pim ten Have en Simon Baysoy vertrekken, Yilber Haverslag blijft bij Excelsior'31

Pim ten Have vertrekt na dit seizoen bij Excelsior'31. De 22-jarige centrale verdediger kwam afgelopen zomer over van PEC Zwolle en begon bij Excelsior'31 tot nu toe alle competitiewedstrijden in de basis. Afgelopen zaterdag ontving hij een rode kaart in het uitduel tegen Urk, waardoor hij de komende twee duels tegen Buitenpost en AZSV moet missen vanwege een schorsing. 

Pim ten Have vertrekt vanwege veranderingen in zijn persoonlijke situatie: "Ik ga dit schooljaar afstuderen voor de opleiding Toegepaste Psychologie, waarna ik in september ga beginnen aan het schakelprogramma voorafgaand aan de master Talent Development and Creativity in Groningen. Omdat ik ook in Groningen ga wonen, werd een langer verblijf bij Excelsior 31 een moeilijk verhaal en ben ik op zoek naar een club die ik beter met deze studie kan combineren. Het afgelopen half jaar heb ik genoten van het voetbal, het team, de staf, de club en de mensen rondom de club. Graag wil ik jullie allen alvast bedanken voor deze mooie tijd. Ik heb mij hier altijd welkom gevoeld en ik hoop dat we de positieve sfeer rondom de club kunnen blijven creëren waardoor wij als team een zetje in de rug krijgen om vol energie de komende 13 wedstrijden tot een goed einde te brengen. Ik kan dan ook niet wachten tot mijn schorsing voorbij is en ik weer kan bijdragen aan de wens van ons allen om kampioen te worden in de Hoofdklasse B en zo mijn tijd bij Excelsior 31 op een mooie manier af te sluiten."

De Technische Commissie van Excelsior'31 heeft begrip voor de situatie en wenst Pim ten Have veel succes in de toekomst en bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. 

Ook Simon Baysoy is bezig aan zijn laatste seizoen bij Excelsior'31. De 26-jarige linksback uit de eigen jeugdopleiding is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in de eerste elftalselectie. Tussendoor maakte de Rijssenaar een uitstapje naar DOS'37. Hij is er niet uitgekomen met de Technische Commissie en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De Technische Commissie wenst Simon Baysoy veel succes in de toekomst. 

Yilber Haverslag blijft wel bij Excelsior'31. Zijn contract is met een seizoen verlengd. De 20-jarige aanvaller uit de eigen jeugdopleiding is bezig aan zijn eerste seizoen bij het eerste elftal. Hij kwam tot nu toe tot vijf invalbeurten in de hoofdmacht, waarin hij onder meer belangrijk was met een assist op Hielke Penterman in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen SVZW. Daarnaast maakt de razendsnelle aanvaller veel minuten in het tweede elftal en het beloftenteam.

De Technische Commissie is blij dat Yilber Haverslag ervoor kiest om zich verder te willen ontwikkelen bij Excelsior'31. 



 

Kalender icoon woensdag 13 februari 2019 12:53 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers