Jamarro Diks van csv Apeldoorn naar Excelsior'31, Gerald Pas verlengt contract

Jamarro Diks van csv Apeldoorn naar Excelsior'31, Gerald Pas verlengt contract

Jamarro Diks maakt na dit seizoen de overstap van csv Apeldoorn naar Excelsior'31. De 23-jarige aanvaller tekent een contract voor een seizoen.

Jamarro Diks speelde in de jeugd voor VIOS Vaassen en AGOVV. Daarna kwam hij uit voor WSV Apeldoorn, waarna hij in de zomer van 2016 de overstap maakte naar AS Trencin. In Slowakije maakte de Apeldoorner zijn debuut in de Champions League. Na een half jaar vertrok Diks bij AS Trencin en keerde terug naar Nederland om bij Tweede Divisionist GVVV te gaan spelen.

Ook in Veenendaal speelde de vleugelaanvaller een half jaar, waarna hij de overstap maakte naar csv Apeldoorn. Op het Orderbos is hij inmiddels bezig aan zijn tweede seizoen. In 48 officiële wedstrijden kwam hij tot negen doelpunten. 


* Foto's van Jamarro Diks met dank aan Dennis Bresser

De Technische Commissie wenst Jamarro Diks veel succes bij Excelsior'31. 

Gerald Pas heeft zijn contract met een jaar verlengd. De 19-jarige centrale verdediger is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen in de hoofdmacht. De talentvolle speler uit de eigen jeugdopleiding wacht nog op zijn competitiedebuut. De Technische Commissie is blij dat Gerald Pas zich verder wil ontwikkelen bij Excelsior'31. 

Inmiddels hebben ook twee spelers die na dit seizoen vertrekken bij Excelsior'31 een nieuwe club gevonden. Vorige week werd bekend dat spits Menno Kamphuis komend seizoen voor DOS'37 speelt. Centrale verdediger Pim ten Have maakt de overstap naar Harkemase Boys. Ook Rob Hendriks heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Hij is komend seizoen keeperstrainer bij DETO Twenterand. 


 

Kalender icoon dinsdag 26 februari 2019 20:14 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau