Excelsior'31 wint overtuigend van DETO Twenterand (0-3)

Foto bij Excelsior'31 wint overtuigend van DETO Twenterand (0-3)

* Samenvatting Excelsior'31 TV

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 speelde dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen DETO Twenterand. In Vriezenveen kregen onder meer de spelers die afgelopen zaterdag in de bekerwedstrijd tegen DEM op de bank begonnen een basisplek in de eerste helft. Na rust kwamen ook de basisspelers van afgelopen zaterdag in actie.

Excelsior'31 kreeg in de eerste helft via Hielke Penterman, na goed voorbereidend werk van Niek Davina, een goede mogelijkheid om de score te openen. Ferdi ter Avest was dichtbij een treffer voor de thuisploeg. Het leek 0-0 te worden halverwege, maar op slag van rust kwam de bal na een mooie aanval, opgezet door Frank Gerritsen Mulkes en Tom Smoes, voor de voeten van Yilber Haverslag die de 0-1 maakte.

Na rust schoot Hakim Ezafzafi na een goede individuele actie de 0-2 binnen. Jamarro Diks maakte op aangeven van Jasper Groothuis de 0-3. In het laatste half uur van de wedstrijd was Excelsior'31 de bovenliggende partij, maar er werd niet meer gescoord.

Een prima oefenoverwinning dus in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd in de Derde Divisie van aankomende zaterdag tegen ODIN'59 (aanvang 14.30 uur).

DETO Twenterand - Excelsior'31 0-3 (0-1)
45. Yilber Haverslag 0-1
51. Hakim Ezafzafi 0-2
61. Jamarro Diks 0-3

Opstelling Excelsior'31: Luuk Oude Lansink, Stijn Beverdam (46. Vincent Schmidt), Lucas van Beek (46. Ryan Snelders), Tom Smoes, Stefan Maat (46. Michel Gerritsen Mulkes), Boy Boeloerditi (46. Dérian Reinders), Hielke Penterman, Niek Davina (46. Jasper Groothuis), Frank Gerritsen Mulkes (46. Hakim Ezafzafi), Yilber Haverslag (46. Jamarro Diks)

Kalender icoon woensdag 21 augustus 2019 00:22 / Het eerste