MATCHDAY! 20:00 uur: FC Eindhoven - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

Foto bij MATCHDAY! 20:00 uur: FC Eindhoven - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

MATCHDAY! 20:00 uur: FC Eindhoven - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

RIJSSEN / EINDHOVEN - Vanavond (vrijdag 20 september) spelen de zaalvoetballers van Excelsior’31 de eerste ronde van de landelijke beker. De Rijssenaren, uitkomend in de eerste divisie, nemen het op tegen eredivisionist FC Eindhoven. De Eindhovenaren zijn regerend bekerhouder en voormalig landskampioen. Het duel in Eindhoven wordt gespeeld in het Indoor-Sportcentrum en begint om 20.00 uur.

Excelsior’31 opende afgelopen vrijdag het seizoen in de competitie met een 6-3 overwinning op ZVV Urk. Een mooie generale voor de bekerwedstrijd, maar met FC Eindhoven is de tegenstander van vrijdag wel van een heel ander kaliber.

De Eindhovenaren zijn ook dit seizoen weer favoriet voor de landstitel én hebben daarnaast het bereiken van de bekerfinale als doelstelling. Met een overwinning op Futsal Apeldoorn en een gelijkspel tegen landskampioen Hovocubo, kent de thuisploeg een prima seizoenstart.

Met de internationals Jamal el Ghannouti, Dennis v/d Eijnden, Manuel Kuijk, Jordany Martinus en Mouhcine Zerouali beschikken de Eindhovenaren over veel kwaliteit, maar het meeste gevaar lijkt te komen van de Braziliaan Raphinha Ortiz de Oliveira. Afgelopen seizoen topscorer van de eredivisie met maar liefst 35 doelpunten.

Wedstrijdgegevens:
FC Eindhoven - Excelsior'31
Vrijdag 20 september 2019, 20.00 uur
Indoor-Sportcentrum
Theo Koomenlaan 1
5644 HZ EINDHOVEN

040-2148101

Bent u niet in de gelegenheid om de wedstrijd bij te wonen? Volg dan de wedstrijd op twitter via: twitter.com/excelsior31zaal

Kalender icoon maandag 16 september 2019 17:30 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers