Zaalvoetballers Excelsior’31 wacht vanavond duel in Heerhugowaard

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 wacht vanavond duel in Heerhugowaard

Zaalvoetballers Excelsior’31 wacht vanavond duel in Heerhugowaard

RIJSSEN / HEERHUGOWAARD - De zaalvoetballers van Excelsior’31 spelen vanavond (vrijdag 27 september) haar tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Op het vroege tijdstip van 19.30 uur (!), speelt het in Heerhugowaard tegen de reserves van FC Marlène. De wedstrijd staat onder leiding van de heren S. Brandt, M. Bennacer en R. Jongkind.

Twee weken terug opende Excelsior’31 het seizoen in de eerste divisie met een 6-3 thuisoverwinning op ZVV Urk. Een week later ging het kansloos onderuit in de eerste ronde van het bekertoernooi tegen bekerhouder FC Eindhoven. Een kleine deceptie, aangezien het vertoonde spel ver ondermaats was. Excelsior’31 zal het spel moeten verbeteren om vanavond een punt óf drie punten mee terug te kunnen nemen naar Rijssen.

FC Marlène is het seizoen gestart met een 10-3 nederlaag bij Futsal Winsum. In de landelijke beker ging het voor de ploeg uit Heerhugowaard ook niet goed. Met een 0-3 voorsprong op Urk tegen de plaatselijke ZVV, leek het op weg naar de tweede ronde. Maar in de slotfase zag het de voorsprong verdampen. De eilandbewoners kwamen terug topt 3-3 en namen vervolgens de strafschoppen ook beter, waardoor de ploeg uit Heerhugowaard schlemielig het bekertoernooi uit werd gekegeld.

Kalender icoon dinsdag 24 september 2019 10:08 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers