Viertal langdurige blessures bij Excelsior'31 1

Foto bij Viertal langdurige blessures bij Excelsior'31 1

Viertal langdurige blessures bij Excelsior'31 1

De eerste elftalselectie van Excelsior'31 kampt met een viertal langdurige blessures. In overleg met de technische commissie en de medische staf (en uiteraard in overleg met de betreffende spelers) hierbij een update vanuit de ziekenboeg.

Frank Gerritsen Mulkes (19) is op 1 november geopereerd aan een afgescheurde meniscus. Echter werd er vorige week een infectie in de knie geconstateerd waardoor de aanvaller afgelopen zaterdag opnieuw geopereerd moest worden. Momenteel is Frank Gerritsen Mulkes opgenomen in het ziekenhuis en is men bang voor een bloedinfectie. De kans is aanwezig dat hij daardoor binnenkort opnieuw geopereerd moet worden aan de knie. 



Bij Stefan Maat (18) is de buitenmeniscus dubbelgeklapt tijdens het bekerduel van Excelsior'31 tegen FC Utrecht. Afgelopen vrijdag is hij geopereerd en is er een stuk buitenmeniscus verwijderd. De middenvelder staat nu naar verwachting voor een herstelperiode van drie tot zes maanden.



Jasper Groothuis (23) heeft zijn voorste kruisband volledig afgescheurd tijdens een training. Volgende week maandag zal hij geopereerd worden. Hierna wacht een hersteltijd van ongeveer twaalf maanden.  



Ook Gerald Pas (20) ontbreekt al een tijd op het veld. Aan het einde van het vorige seizoen scheurde hij zijn voorste kruisband af. De verdediger is medio juni geopereerd. Hij staat op dit moment nog vijf tot zeven maanden aan de kant. 



Excelsior'31 wenst Frank Gerritsen Mulkes, Stefan Maat, Jasper Groothuis en Gerald Pas veel beterschap en sterkte toe de komende tijd. De club is ervan overtuigd dat deze talentvolle spelers, mede door de begeleiding en ondersteuning vanuit de medische staf, weer sterker terug zullen komen!

Kalender icoon maandag 18 november 2019 16:00 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers