Peter Wesselink vertrekt bij Excelsior'31

Foto bij Peter Wesselink vertrekt bij Excelsior'31

Peter Wesselink vertrekt bij Excelsior'31

Peter Wesselink, trainer-coach van Excelsior'31 1, heeft de Technische Commissie te kennen gegeven de club aan het eind van het seizoen te verlaten. Daarmee komt er een eind aan een vierjarig dienstverband waar zowel de club als Peter met veel plezier op terugkijken. Hoogtepunt was natuurlijk het kampioenschap in de Hoofdklasse op die gedenkwaardige 25e mei van dit jaar. Maar ook de KNVB-Bekerwedstrijd tegen FC Utrecht ligt nog vers in ieders geheugen.

Peter heeft met zijn staf altijd vastgehouden aan een eenduidige spelopvatting die past bij de spelprincipes die Excelsior’31 hanteert. "Maar", zo stelt Harry Beltman van de Technische Commissie, "Peter heeft zijn kennis niet uitsluitend in dienst gesteld van het eerste. Hij heeft ook voor de overige selectieteams indirect veel betekend. Daarnaast hebben wij als Technische Commissie Peter leren kennen als een prettig mens met wie we prima kunnen samenwerken".

Bestuur en Technische Commissie betreuren dan ook het vertrek van Peter en danken hem enorm voor de wijze waarop hij zich de afgelopen vier jaar heeft ingezet. We gaan het seizoen afsluiten op een wijze die past bij Peter en bij de filosofie van de club: met ambitie, met veel plezier en een grote onderlinge betrokkenheid.

Bestuur en Technische Commissie Excelsior’31

 

Kalender icoon zaterdag 7 december 2019 16:54 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers