MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior’31 - LTC Assen

Foto bij MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior’31 - LTC Assen

MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior’31 - LTC Assen

Na de zeperd afgelopen vrijdag in Leek, waarin Excelsior’31 met maar liefst 11-0 klop kreeg van Leekster Eagles, zullen de Rijssenaren aanstaande vrijdag 13 december uit zijn op eerherstel. Excelsior’31 speelt dan in Rijssen de thuiswedstrijd tegen LTC Assen. Het duel in Sporthal de Reggehal begint om 21.00 uur en staat onder leiding van de heren D. Pals, P.A.M. Domhof en G. Maathuis. Bal- en wedstrijdsponsor is Kreijkes & Sprakel Metselwerken.

Excelsior’31 zal de wedstrijd tegen Leekster Eagles snel moeten vergeten. Het was een dag waar alles tegen zat, waarin blessures en een griepepidemie de Rijssenaren parten speelden. Maar toch mag dat geen excuus zijn voor een afdroogpartij, want de rood witten waren de kluts volledig kwijt. Ook mentaal gingen de kopjes al snel hangen en ontstonden er onderlinge irritaties. Hier zal de equipe van Noël Oude Bennink en Jan Borghuis beter mee om moeten gaan en aan moeten werken.

Anderzijds staan de Rijssenaren er gewoon goed voor in de eerste divisie én speelde het ook gewoon echt een aantal zeer goede wedstrijden. Want van de negen gespeelde wedstrijden won het er zes en staat het op een keurige vierde plaats. De achterstand op de koplopers bedraagt ook maar slechts drie punten.

Met LTC Assen komt vrijdag de nummer vijf op bezoek in Rijssen. Deze tegenstander heeft twee punten minder dan Excelsior’31 en draait ook een prima seizoen. De Assenaren beschikken over een aantal zeer goede en behendige spelers.

Het lijkt vrijdag dan ook een open en aantrekkelijke wedstrijd te worden. Wordt het stuivertje wisselen met de bezoekers of slaat Excelsior’31 een gaatje? Bij winst gaan de Rijssenaren in ieder geval met een bijzonder goed gevoel de winterstop in.

Supporters zijn dan ook meer dan welkom. De entree is gratis.

Kalender icoon maandag 9 december 2019 09:02 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers