Excelsior'31 langer door met Frank Gerritsen Mulkes en Jasper Groothuis en neemt afscheid van Tom Smoes en Ryan Snelders

Excelsior'31 langer door met Frank Gerritsen Mulkes en Jasper Groothuis en neemt afscheid van Tom Smoes en Ryan Snelders

Frank Gerritsen Mulkes speelt ook komend seizoen bij Excelsior'31. De talentvolle spits uit de eigen jeugdopleiding, die momenteel herstellende is van een afgescheurde meniscus, is bezig aan zijn eerste seizoen bij de eerste elftalselectie. Begin november werd de 19-jarige aanvaller geopereerd en vervolgens werd bij hem een infectie in de knie geconstateerd waardoor de aanvaller opnieuw geopereerd moest worden. Binnenkort wacht nogmaals een operatie. Frank Gerritsen Mulkes hoopt in de loop van de tweede seizoenshelft te starten met de revalidatie op het veld. 

Ook het contract van Jasper Groothuis is verlengd. De talentvolle vleugelaanvaller, die twee seizoenen geleden overkwam van v.v. Twenthe Goor, kampt momenteel met een knieblessure. In oktober scheurde hij zijn voorste kruisband volledig af tijdens een training. Jasper Groothuis is eind november geopereerd, waarna normaal gesproken een revalidatieperiode van een jaar verwacht wordt. De verwachting is dus dat de 23-jarige aanvaller aan het begin van 2021 weer inzetbaar is voor Excelsior'31. 

De Technische Commissie wenst Frank Gerritsen Mulkes en Jasper Groothuis veel sterkte toe met hun herstel de komende maanden. Excelsior'31 heeft er alle vertrouwen in dat deze talentvolle spelers er weer bovenop komen en in de toekomst weer speelminuten zullen maken in het vlaggenschip. 

Tom Smoes gaat Excelsior'31 na dit seizoen verlaten. De 21-jarige linksback is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in Rijssen. Dit seizoen kwam hij slechts tot negen korte invalbeurten en een basisplek in de Derde Divisie. Tom Smoes wil meer speelminuten maken en na goed overleg met de TC is geconcludeerd dat het voor Tom Smoes de beste optie is om een nieuwe uitdaging te zoeken. De TC wenst hem daar veel succes bij en dankt Tom Smoes voor zijn inzet de afgelopen twee seizoenen. 

Tevens heeft de TC besloten het contract van Ryan Snelders niet te verlengen. De 26-jarige centrale verdediger, die afgelopen zomer overkwam van HHC Hardenberg, kwam dit seizoen mede vanwege blessures slechts in negen competitieduels in actie. De TC dankt Ryan Snelders voor zijn tomeloze inzet dit seizoen en hoopt dat de verdediger een mooie nieuwe uitdaging gaat vinden. 

Kalender icoon donderdag 30 januari 2020 21:09 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers