MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - Scagha'66

Foto bij MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - Scagha'66

MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - Scagha'66

De zaalvoetballers van Excelsior’31 spelen vanavond (vrijdag 21 februari) een belangrijk thuisduel. In Sporthal de Reggehal in Rijssen speelt het om 21.00 uur de kraker voor lijfsbehoud tegen Scagha’66. De arbitrage deze wedstrijd is in handen van de heren Pals, Arnts en Benali. Bal- en wedstrijdsponsor is Haardenstore.nl.

In speelronde 15 (van 22) strijden beide teams voor lijfsbehoud. Zowel de Rijssenaren als de bezoekers uit Schagen staan nog net op een respectievelijke veilige zevende en achtste plaats in de eerste divisie. Maar het verschil met plaats negen (promotie-/ degradatie) is slechts één en twee punten voor de duellerende teams.

Voor beide teams een kenmerkend seizoen. Excelsior’31 begon het seizoen uitstekend en het liep de eerste periodetitel mis op doelsaldo. In de tweede periode wil het niet vlotten bij de Rijssenaren. Hierdoor is het afgezakt naar de gevarenzone. Vorige week pakte het wel een schamel puntje tegen laagvlieger Futsal Winsum, nadat het van een 7-4 achterstand terugkwam. 

Scagha’66 behaalde vorig seizoen een periodetitel, maar begon dit seizoen niet waar het op hoopte. Van meet af aan schommelt het rond plaats acht en negen met een behoorlijke achterstand, maar de bezoekers hebben de achtervolging ingezet. Bij winst op Excelsior’31 kan het zelfs beslag leggen op tweede periodetitel, maar het is daarin wel afhankelijk van koploper Leekster Eagles. Deze koploper werd vorige week overigens verslagen door datzelfde Scagha’66. Voetballen kunnen de bezoekers dan ook zeker, al liet Excelsior’31 dat eerder dit seizoen in Schagen ook zien. Toen werd er namelijk knap met 2-5 gewonnen van Scagha’66.

Allemaal ingrediënten voor een mooie en spannende pot zaalvoetbal. De Rijssenaren hebben de steun van de aanhang dan ook meer dan hard nodig. Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis.

Kalender icoon maandag 17 februari 2020 09:47 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers