Emilio Solino Overmars sluit komend seizoen aan bij eerste elftal

Foto bij Emilio Solino Overmars sluit komend seizoen aan bij eerste elftal

Emilio Solino Overmars sluit komend seizoen aan bij eerste elftal

Emilio Solino Overmars sluit komend seizoen aan bij de eerste elftalselectie. De 17-jarige aanvallende middenvelder tekent een contract voor een seizoen.

De Rijssenaar maakte in de O11-jeugd de overstap vanuit de jeugdopleiding van Excelsior’31 naar de voetbalacademie van FC Twente. Dit seizoen begon hij in FC Twente O19 en maakte in september de keuze om te stoppen bij FC Twente en terug te keren naar Excelsior’31. Echter vanwege een invalbeurt van slechts acht minuten in een competitiewedstrijd van Jong Heracles Almelo uit bij Jong Cambuur in augustus, keurde de KNVB zijn overschrijving naar Excelsior’31 niet goed. Dit betekent dat de talentvolle middenvelder dit seizoen alleen nog maar in oefenduels en niet officiële wedstrijden van (Jong) Excelsior’31 in actie mag komen. Een teleurstellend voetbalseizoen momenteel voor Emilio Solino Overmars, die snel zijn voetbalplezier terug hoopt te vinden.

Emilio Solino Overmars traint nu al geruime tijd mee met het eerste elftal en gaat dat dus komend seizoen (als tweedejaars O19-junioor) ook doen. De Technische Commissie wenst hem veel plezier en succes toe bij de hoofdmacht!

Emilio Solino Overmars is de achttiende speler die vastligt voor komend seizoen. Eerder werden de contracten van Melvin Koetsier, Stijn Beverdam, Joost Krijns, Vincent Schmidt, Mirko Zwiers, Dérian Reinders, Niek Davina, Hielke Penterman, Hakim Ezafzafi, Jasper Groothuis, Jamarro Diks, Michel Gerritsen Mulkes, Lucas van Beek, Jasper Veltkamp en Frank Gerritsen Mulkes verlengd en werd bekend dat Desney Bruinink na dit seizoen overkomt van HSC’21 en Sander Thomas overkomt van Sparta Enschede. 

Kalender icoon dinsdag 3 maart 2020 09:35 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers