MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - Zeemacht

Foto bij MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - Zeemacht

MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - Zeemacht

Na een vrije week, staat voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 vanavond (vrijdag 6 maart) speelronde 16 (van 22) op het programma in de eerste divisie. De Rijssenaren spelen om 21.00 uur het thuisduel, in Sporthal de Reggehal, tegen Zeemacht uit Den Helder. Bal- en wedstrijdsponsor is Twente PC.

Met Zeemacht treft Excelsior’31 vanavond de degradant uit de eredivisie. Samen met Leekster Eagles en Texel’94 behoort het dit seizoen tot de titelkandidaten. Maar net als bij Excelsior’31 loopt het ook bij Zeemacht niet in de tweede periode, waardoor het de titelaspiraties voorlopig in de ijskast moet zetten. Het heeft een achterstand van zeven punten op de gedeelde koplopers (Leekster Eagles en Texel’94).

Excelsior’31 verkeert momenteel in zwaar weer. De zwakke tweede periode heeft er toe geleid dat het is afgezakt naar de negende plaats. Voor rechtstreekse handhaving zal het minimaal een plaats moeten klimmen op de ranglijst. De verschillen boven Excelsior’31 zijn klein. Zo is het gat met de bezoekers van vrijdag, die in verliespunten op de derde plaats staan, slechts zes punten.

Eerder dit seizoen in Den Helder leed Excelsior’31, na viert winstpartijen op rij, haar eerste competitienederlaag. Na een zeer goede eerste helft, verloor het uiteindelijk met 5-2. Kan Excelsior’31 vrijdag revanche nemen en het tij laten keren?

Supporters zijn vanavond van harte welkom. De rood witten kunnen uw steun dan ook goed gebruiken.

Kalender icoon maandag 2 maart 2020 10:07 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers