Excelsior’31 (zaal) wacht pittig duel in Heiloo

Foto bij Excelsior’31 (zaal) wacht pittig duel in Heiloo

Excelsior’31 (zaal) wacht pittig duel in Heiloo

Vrijdag 13 maart reizen de zaalvoetballers van Excelsior’31 af naar Heiloo voor de uitwedstrijd tegen HZV/Het Vennewater. Het duel in Noord-Holland begint om 21.30 uur en staat onder leiding van de heren A.H.P. van Hemert, C.M. van Bleek en J.P. Bleeker.

Excelsior’31 wacht in het kalanderjaar 2020 nog steeds op de eerste overwinning. Van de zes gespeelde wedstrijden, wist het alleen een punt te behalen tegen Futsal Winsum. De overige vijf duels ging allemaal verloren. Door deze serie wedstrijden staan de Rijssenaren op plaats negen in de eerste divisie. Het zal hoe dan ook een plaats moeten klimmen op de ranglijst om zich rechtstreeks veilig te spelen. Maar het gat met de nummer acht is na afgelopen week opgelopen tot vier punten. Het wordt dan ook met de week moeilijker voor de equipe van trainer Noël Oude Bennink. In de laatste twee wedstrijden zat het Excelsior’31 ook niet mee. Het spel was in tegenstelling tot de wedstrijden daarvoor goed, maar het beloonde zichzelf niet met punten.

Met HZV/Het Vennewater treft Excelsior’31 de nummer vijf van de ranglijst. De thuisploeg lijkt mee te doen om een plaats in de nacompetitie voor promotie naar de eredivisie. Maar de verschillen in de subtop zijn klein. Excelsior’31 wist het fysiek sterke team uit Heiloo in de eerste seizoenshelft te verslaan. In Sporthal de Reggehal won het in een vermakelijk duel met 4-3. HZV/Het Vennewater aast dan ook zeker op revanche. Anderzijds, het tij bij Excelsior’31 zal moeten keren.

Kalender icoon vrijdag 6 maart 2020 09:27 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers