Patrick Jurgens keert als assistent-trainer terug bij Excelsior'31

Foto bij Patrick Jurgens keert als assistent-trainer terug bij Excelsior'31

Patrick Jurgens keert als assistent-trainer terug bij Excelsior'31

De Technische Commissie van Excelsior'31 heeft Patrick Jurgens aangesteld als assistent-trainer van het eerste elftal voor komend seizoen. De 36-jarige inwoner van Brucht wordt de assistent-trainer van Jurjan Wouda, die na dit seizoen Peter Wesselink opvolgt als hoofdtrainer. Momenteel is Patrick Jurgens bezig aan zijn tweede seizoen als assistent-trainer bij zaterdag derdeklasser Kloosterhaar. 

Patrick Jurgens is geen onbekende op De Koerbelt. In de zomer van 2015 kwam hij als voetballer over van HHC Hardenberg, waar hij jarenlang actief was. De betrouwbare verdediger speelde vervolgens twee seizoenen bij Excelsior'31. In zijn tweede seizoen bij Excelsior'31 werd hij door de supportersvereniging uitgeroepen tot 'speler van het jaar' en nam hij in de zomer van 2017 afscheid als actief voetballer. 

Patrick Jurgens kijkt uit naar zijn tweede periode in Rijssen: "Ik ben blij om komend seizoen terug te keren bij Excelsior’31. Als speler heb ik een mooie tijd gehad bij de club, waar ik een goed gevoel aan over heb gehouden. De afgelopen drie seizoenen ben ik Excelsior'31 altijd blijven volgen. Toen ik benaderd werd om komend seizoen assistent-trainer te worden van Jurjan Wouda, werd ik gelijk enthousiast. Ik heb dan ook erg veel zin in het nieuwe seizoen.”

Patrick Jurgens tekent in Rijssen een contract voor een seizoen. De Technische Commissie is blij met de terugkeer van Patrick Jurgens en wenst hem veel plezier en succes bij de club. 
 

Kalender icoon woensdag 18 maart 2020 20:28 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers