Pim ten Have keert terug bij Excelsior'31

Foto bij Pim ten Have keert terug bij Excelsior'31

Pim ten Have keert terug bij Excelsior'31

Pim ten Have keert komend seizoen terug bij Excelsior'31. De 23-jarige verdediger tekent een contract voor een seizoen. 

De inwoner van Groningen, met roots in Lettele, doorliep de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Hij maakte in de zomer van 2018 de overstap van de beloften van PEC Zwolle naar Excelsior'31. In Rijssen veroverde de talentvolle verdediger direct een basisplek als centrale verdediger en begon alle duels in het seizoen 2018/2019 in de basis, op een schorsing van twee duels na. 

Pim ten Have werd met Excelsior'31 kampioen van de Hoofdklasse B en vertrok in de zomer van 2019, mede vanwege zijn studie, naar Derde Divisionist Harkemase Boys. In Friesland veroverde Ten Have al snel een basisplek als linksback. Echter door een botkneuzing aan de onderkant van zijn knie die hij opliep in november, raakte hij zijn basisplaats kwijt. Pim ten Have maakte in februari van dit jaar zijn rentree. 

De multifunctionele verdediger is blij dat hij komend seizoen weer in het rood en wit van Excelsior'31 mag spelen: "Mijn eerste seizoen bij Excelsior'31 is mij zeer goed bevallen en dat heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn keuze om nu weer terug te keren op De Koerbelt. Ik ben blij dat ik komend seizoen weer onderdeel uit mag maken van Excelsior'31 en kan niet wachten om weer wedstrijden te spelen bij deze mooie club".

De Technische Commissie is blij dat Pim ten Have terugkeert bij Excelsior'31 en wenst hem veel plezier en succes komend seizoen. 

Met de komst van Pim ten Have is de selectie van Excelsior'31 voor het seizoen 2020/2021 rond. De selectie en staf ziet er als volgt uit:

Keepers:
Melvin Koetsier, Anthony van Zaltbommel (DETO Twenterand)

Verdedigers:
Stijn Beverdam, Joost Krijns, Lucas van Beek, Vincent Schmidt, Niek Davina, Mirko Zwiers en Pim ten Have (Harkemase Boys)

Middenvelders: 
Dérian Reinders, Michel Gerritsen Mulkes, Jasper Veltkamp, Desney Bruinink (HSC'21), Niels Leemhuis (Heracles Almelo), Sander Thomas (Sparta Enschede), Emilio Solino Overmars (VA FC Twente) en Lars Nijeboer (Excelsior'31 2)

Aanvallers:
Hielke Penterman, Hakim Ezafzafi, Jasper Groothuis, Jamarro Diks, Frank Gerritsen Mulkes, Walter Dias Nzasi (HHC Hardenberg) en Hakan Sandikci (Excelsior'31 2)

Staf: 
Jurjan Wouda (trainer/coach), Patrick Jurgens (assistent-trainer), Ryan Eertink (assistent-coach), Michiel Achterhoek (keeperstrainer), Erik Baan (teammanager), Geert Agteresch (materiaalverzorger), Jan Schreurs (assistent-materiaalverzorger), Dionne Hendriksen (fysiotherapeut), Jorrick Brinkman (fysiotherapeut) en Franklin Achterhuis (fysiotherapeut)

Kalender icoon zaterdag 25 april 2020 21:54 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers