Excelsior'31 neemt afscheid van vertrekkende spelers en trainer Peter Wesselink

Foto bij Excelsior'31 neemt afscheid van vertrekkende spelers en trainer Peter Wesselink

Excelsior'31 neemt afscheid van vertrekkende spelers en trainer Peter Wesselink

Excelsior’31 heeft vrijdagavond afscheid genomen van de vertrekkende spelers bij het eerste elftal en hoofdtrainer Peter Wesselink.

Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus zag het afscheid er anders uit dan afgelopen jaren. De afscheidnemende spelers en trainer stonden verspreid in de businessclub en werden op afstand toegesproken door voorzitter Harald Eertink.

Voor de supporters was het helaas niet mogelijk om dit afscheid bij te wonen. Excelsior’31 TV filmde het afscheid en de komende dagen zijn op het mediakanalen van de club afscheidsinterviews te zien met de vertrekkende mensen.

Excelsior’31 nam afscheid van spelers Boy Boeloerditi (Voorwaarts Twello), Ryan Snelders (Quick’20), Yilber Haverslag (Wilhelminaschool), Stefan Maat (SVZW), Tom Smoes (DOS’37), Daan Ligtenberg (gestopt tijdens het afgelopen seizoen), Koray Arslan (AZSV), Luuk Oude Lansink (STEVO) en hoofdtrainer Peter Wesselink (DVS’33).

Het bestuur en de TC dankt bovenstaande spelers en Peter Wesselink voor hun inzet en wenst iedereen veel succes in de toekomst.

Afscheidsinterviews Excelsior'31 TV (in de loop van de week worden alle interviews hieronder geplaatst):

* Peter Wesselink

 

* Stefan Maat

 

* Tom Smoes

 

* Ryan Snelders

 

* Luuk Oude Lansink

 

Kalender icoon zaterdag 6 juni 2020 16:26 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers