Excelsior'31 vergeet te scoren op mini-toernooi bij SC Genemuiden

Foto bij Excelsior'31 vergeet te scoren op mini-toernooi bij SC Genemuiden

* Samenvatting SC Genemuiden - Excelsior'31

* Reactie Hakim Ezafzafi

* Reactie Jurjan Wouda

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 speelde zaterdag in Genemuiden een mini-toernooi tegen zondag eersteklasser Rohda Raalte zaterdag hoofdklasser SC Genemuiden. De wedstrijden duurden 2x 30 minuten.

Rohda Raalte - Excelsior'31
Trainer Jurjan Wouda begon tegen Rohda Raalte met een jeugdig Excelsior'31. Onder meer Mark van Pijkeren, Nevin ter Steege en Bram Lier van het nieuwe onder 23-team kregen speeltijd.

Opstelling Excelsior'31 tegen Rohda Raalte: Anthony van Zaltbommel, Nevin ter Steege, Joost Krijns, Lucas van Beek (31. Stijn Beverdam), Lars Nijeboer, Desney Bruinink, Michel Gerritsen Mulkes (31. Bram Lier), Mark van Pijkeren, Hakan Sandikci, Walter Dias Nzasi en Jamarro Diks (41. Michel Geritsen Mulkes)

Excelsior'31 had al vroeg op voorsprong moeten komen tegen Rohda Raalte. Jamarro Diks kreeg een goede mogelijkheid maar de doelman van Rohda Raalte bracht knap redding. Daarna kreeg Rohda Raalte de beste kansen. Nadat Anthony van Zaltbommel Excelsior'31 nog een paar keer op de been hield, was het voormalig SVZW-spits Deniz Sahbaz die scoorde namens Rohda Raalte, 1-0. In de omschakeling verdubbelde Rohda Raalte de score, aan het eind van de tweede helft. Peppels scoorde de 2-0. Na rust gebeurde er weinig op sportpark De Wetering, Excelsior'31 verloor dus haar eerste duel deze middag.

SC Genemuiden - Excelsior'31
Opstelling Excelsior'31 tegen SC Genemuiden: Melvin Koetsier, Pim ten Have, Niek Davina, Mirko Zwiers, Vincent Schmidt, Niels Leemhuis (47. Desney Bruinink), Dérian Reinders, Hielke Penterman, Jasper Veltkamp, Hakim Ezafzafi en Sander Thomas

In de tweede wedstrijd tegen SC Genemuiden kwam de thuisploeg al snel op voorsprong. Ingmar Lassche schoot de bal achter Excelsior'31-doelman Melvin Koetsier. Daarna was het Excelsior'31 dat de klok sloeg. Een treffer van Jasper Veltkamp werd onterecht afgekeurd vanwege buitenspel. Na rust vergat Excelsior'31 afstand te nemen van SC Genemuiden. Het kreeg een aantal uitstekende kansen maar gescoord werd er niet, waardoor de 1-0 eindstand geen juiste afspiegeling is van het vertoonde spel. Trainer Jurjan Wouda kan dan ook tevreden zijn over de tweede wedstrijd deze middag.

Volgende week zaterdag staat de eerste officiële wedstrijd op het programma. In de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker is Sportclub Susteren de tegenstander in Rijssen. Het duel op De Koerbelt begint om 17.00 uur. Komende week meer informatie over het toegangsbeleid bij deze bekerwedstrijd. Het oefenduel dat Excelsior'31 komende dinsdag zou spelen tegen Alcides gaat niet door!

Kalender icoon zaterdag 22 augustus 2020 21:10 / Het eerste