Joost Krijns en Excelsior'31 na dit seizoen uit elkaar

Foto bij Joost Krijns en Excelsior'31 na dit seizoen uit elkaar

Joost Krijns en Excelsior'31 na dit seizoen uit elkaar

Joost Krijns gaat Excelsior’31 aan het einde van dit seizoen verlaten. Na een gesprek tussen de Technische Commissie en de 27-jarige speler is vanuit beide kanten de conclusie getrokken om een punt achter de samenwerking te zetten.

De centrale verdediger is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Excelsior’31. In zijn eerste seizoen bij de club was Krijns een belangrijke schakel in het team dat kampioen werd in de Hoofdklasse B. In het kampioensjaar kwam hij 21 keer in actie voor Excelsior’31 en scoorde in dat seizoen een belangrijke treffer in het thuisduel tegen directe concurrent Sparta Nijkerk. Hij liet zelfs een tattoo op zijn arm zetten, als aandenken aan het bijzondere kampioenschap in 2019. 

De laatste twee seizoenen kwam Joost Krijns vanwege een blessure en het stilleggen van de competities weinig aan spelen toe in de Derde Divisie.

In de eerste paar wedstrijden van dit seizoen speelde Krijns als invaller tegen Staphorst en begon hij in het laatste thuisduel van 2020 tegen ODIN’59 in de basis.

Excelsior’31 dankt Joost Krijns voor zijn inzet de afgelopen drie seizoenen en wenst hem veel succes in de toekomst.

Kalender icoon maandag 4 januari 2021 22:11 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers