Jasper Groothuis tekent voor vierde seizoen bij Excelsior'31

Foto bij Jasper Groothuis tekent voor vierde seizoen bij Excelsior'31

Jasper Groothuis tekent voor vierde seizoen bij Excelsior'31

Jasper Groothuis is ook komend seizoen actief bij Excelsior’31. De 24-jarige aanvaller uit Goor tekent voor zijn vierde seizoen in Rijssen.

Groothuis kwam in de zomer van 2018 over van Twenthe Goor. In zijn eerste seizoen in Rijssen speelde hij 22 wedstrijden in de Hoofdklasse en was hij onder meer belangrijk met een assist op Hielke Penterman in het uitduel tegen SVZW (1-2) in de voorlaatste speelronde.

In zijn tweede seizoen bij Excelsior'31 speelde de snelle buitenspeler zeven duels in de Derde Divisie. Tijdens een training (in oktober 2019) scheurde hij zijn voorste kruisband af, waarna hij een operatie moest ondergaan.

Inmiddels traint Groothuis weer volop mee en hoopt hij, na de coronastop, weer minuten te maken op het veld.

De Technische Commissie is blij dat Jasper Groothuis ook komend seizoen onderdeel uitmaakt van de eerste elftalselectie en wenst hem veel plezier en succes. 


Eerder werden de contracten van Frank Gerritsen Mulkes, Lucas van Beek, Jasper Veltkamp, Anthony van Zaltbommel, Hielke Penterman, Stijn Beverdam, Hakim Ezafzafi, Dérian Reinders, Givan Werkhoven, Sander Thomas, Vincent Schmidt, Michel Gerritsen Mulkes, Desney Bruinink, Mirko Zwiers en Niels Leemhuis al verlengd.

Kalender icoon donderdag 4 februari 2021 20:40 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers