Niels Leemhuis langer bij Excelsior'31

Foto bij Niels Leemhuis langer bij Excelsior'31

Niels Leemhuis langer bij Excelsior'31

Niels Leemhuis heeft zijn verbintenis bij Excelsior’31 met een seizoen verlengd. De 23-jarige middenvelder kwam vorig jaar zomer over van Heracles Almelo en tekende destijds een contract voor twee seizoenen. Daar komt nu dus nog een seizoen bij, waardoor hij tot medio 2023 vastligt.

Na zijn komst bij Excelsior'31 veroverde de Tubbergenaar direct een basisplek en groeide hij uit tot een belangrijke schakel op het middenveld. De Technische Commissie van Excelsior’31 is dan ook blij dat Niels Leemhuis ook de komende twee seizoenen actief is in Rijssen. 

Niels Leemhuis kijkt uit naar de komende seizoenen. “Sinds mijn komst bij Excelsior’31 voel ik mij thuis bij de club. Het is jammer dat dit seizoen, dat voor ons zo goed begon, vroegtijdig beëindigd is. Ik kan niet wachten om weer wedstrijden te spelen en mooie voetbalmomenten te beleven met elkaar op De Koerbelt.”

Naast Niels Leemhuis tekenden ook Anthony van Zaltbommel, Jasper Veltkamp, Dérian Reinders, Givan Werkhoven en Vincent Schmidt een tweejarig contract, waardoor deze spelers ook voor het seizoen 2022/2023 vastliggen. 

De selectie van Excelsior’31 voor het seizoen 2021/2022 is rond en ziet er als volgt uit:

Keepers: Melvin Koetsier, Anthony van Zaltbommel, Alister van Merlevoort 

Verdedigers: Stijn Beverdam, Niek Davina, Mirko Zwiers, Lucas van Beek, Pim ten Have, Lars Nijeboer en Vincent Schmidt 

Middenvelders: Dérian Reinders, Michel Gerritsen Mulkes, Jasper Veltkamp, Desney Bruinink, Niels Leemhuis, Hielke Penterman en Emilio Solino Overmars

Aanvallers: Givan Werkhoven, Hakim Ezafzafi, Jasper Groothuis, Sander Thomas, Frank Gerritsen Mulkes, Hakan Sandikci en Siebe Schets

Kalender icoon dinsdag 18 mei 2021 20:51 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers