Sponsor in de Spotlight: Event Creators

Foto bij Sponsor in de Spotlight: Event Creators

Sponsor in de Spotlight: Event Creators

In de rubriek 'Sponsor in de Spotlight' worden de sponsoren van Top Support uitgelicht door de Sponsorcommissie van Excelsior'31. Deze keer in de spotlight: Event Creators (Bronzen Top Support-sponsor bij Excelsior'31). 

Event Creators
Event Creators, een echt familiebedrijf dat al ruim 40 jaar de meest schitterende (zakelijke) evenementen organiseert. Onze missie is dan ook; “Verder gaan dan de verwachting” en dit zie je terug in alles wat wij doen. We doen dit al 40 jaar, maar onze ervaring is niet het geheim van ons succes. Een event is niet het vullen van een programma. Het is het ontsteken van vuur. We beschikken over 40 experts in vaste dienst. Daarin zijn we uniek. Je ziet het terug in onze kennis, samenwerking, betrokkenheid en flexibiliteit. We organiseren 200+ events per jaar. Nou denk je waarschijnlijk “nou nou, en dat allemaal verder dan de verwachting? Dat wil ik wel eens zien.” Mooi! Daag ons maar uit. Bel ons maar. We staan te trappelen om met je te sparren.

Elk event voelt alsof het ons eigen event is. We willen meer organiseren dan een feest. We willen iets teweegbrengen, bij iedereen die bij het event betrokken is. Bijvoorbeeld? Nog meer trots en betrokkenheid van medewerkers. Nog meer verbinding met en waardering van relaties. Nog meer positieve merkbeleving bij klanten en andere stakeholders. Dat doen we met aandacht, verrassing en inspiratie. Een goed event bindt mensen. Dat werkt door in alles; van motivatie tot en met de kwaliteit van de samenwerking, de dienstverlening en de producten.

De aanpak voor elk event is uniek. In een aantal sessies vragen we je het hemd van het lijf. De input die we krijgen, werken we uit in een doordachte campagne met heldere doelen. Een mix van live-, print- en online communicatie. Resultaat staat in onze aanpak voorop. We willen meer leveren dan een goed gevoel; we streven altijd naar meetbaar rendement. Met onze werkwijze maken we dit inzichtelijk.

Door ons sponsorschap met Excelsior’31 hebben wij een spectaculair personeelsevent mogen organiseren voor Reggebrogh. Het event bestond uit een goed verzorgd en inspirerend programma waarbij fun de basis vormde. Verwerk hierin de elementen ‘gezelligheid’, ‘innovatie’, en ‘trots’ en er ontstaat een prachtig event.

Het event stond volledig in het teken van innovatie en duurzaamheid. Bij ontvangst van het event stond er een heerlijk lunchbuffet klaar. Na de lunch werd het startsein voor de Reggeborgh Challenge geven. De challenge bestond uit verschillende leuke workshops waaronder: drone vliegen, paarden mennen en bamboe bouwen. Naast de diverse workshops ging elke groep het prachtige Twentse landschap ontdekken per Tesla, BMWi8 of elektrische scooter. Onderweg vond er een leerzame stop plaats bij Technisch Medisch Centrum bij de UT. Tussen alle activiteiten door werd iedereen natuurlijk royaal voorzien van koffie/thee en lekkernijen.

Toen alle groepen waren teruggekeerd op locatie was het tijd voor een overheerlijk Pick & Go BBQ buffet. Na het diner was het tijd voor het feest! Op een andere locatie ging de band van start en de gasten druppelden binnen. Niets stond meer in de weg voor een onvergetelijke avond. Voor de liefhebber stond er een FEBO snackwand klaar met diverse warme snacks en er waren diverse drankjes te verkrijgen. Het was een zeer geslaagde en gezellige dag!

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij jou allemaal te bieden hebben? Neem eens een kijkje op onze website www.eventcreators.nl of neem vrijblijvend contact met ons op via 085-1053333. 

Excelsior'31 is trots op haar sponsorcollectief Top Support. Klik hier voor een actueel overzicht van alle Top Support- en bordsponsoren. 

Kalender icoon zaterdag 30 mei 2020 18:20 / G-voetbal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers