Simon Seppenwoolde keert terug bij Excelsior'31

Foto bij Simon Seppenwoolde keert terug bij Excelsior'31

Simon Seppenwoolde keert terug bij Excelsior'31

Simon Seppenwoolde maakt komend seizoen onderdeel uit van de eerste elftalselectie van Excelsior'31. De 19-jarige spits keert na acht seizoenen terug op De Koerbelt. 

Medio 2013 maakte Simon Seppenwoolde de overstap vanuit de jeugd van Excelsior'31 naar de Voetbalacademie van FC Twente. In 2018 tekende de aanvaller zijn eerste contract bij FC Twente. Vorig seizoen scoorde hij negen treffers voor FC Twente O19 in de Eredivisie. Afgelopen seizoen maakte de Rijssenaar onderdeel uit van FC Twente / Heracles O21 en maakte hij minuten in de voorbereiding van FC Twente 1.

Na acht seizoenen komt er dus een einde aan het avontuur van Simon Seppenwoolde bij FC Twente. "Ik kijk terug op een fantastische tijd bij FC Twente, waar ik de kans gekregen heb om mijzelf verder te ontwikkelen als aanvaller. Vele momenten zullen me bijblijven, waaronder de wedstrijden tegen de grote clubs en mijn goals tegen de jeugdteams van PSV en AZ. Ook kijk ik met een goed gevoel terug op de minuten in de hoofdmacht. Het debuut tegen Excelsior'31, mijn doelpunt in de Grolsch Veste tegen Go Ahead Eagles en mijn invalbeurt tegen Feyenoord in De Kuip waren hoogtepunten voor mij", vertelt de aanvaller.  

Afgelopen week trainde de spits al mee met de eerste elftalselectie van trainer Jurjan Wouda. "Het is een leuke groep met veel kwaliteit. De concurrentie binnen het team is dan ook groot. Ik heb zin om de concurrentiestrijd aan te gaan en hoop op een succesvol seizoen, zowel persoonlijk als met het team", aldus Simon Seppenwoolde. 

De Technische Commissie is blij met de terugkeer van Simon Seppenwoolde en wenst hem veel succes en plezier bij de club.

De selectie van Excelsior'31 1 voor het seizoen 2021/2022 ziet er als volgt uit: 

Keepers: Melvin Koetsier, Anthony van Zaltbommel, Alister van Merlevoort 

Verdedigers: Stijn Beverdam, Niek Davina, Mirko Zwiers, Lucas van Beek, Pim ten Have, Lars Nijeboer en Vincent Schmidt 

Middenvelders: Dérian Reinders, Michel Gerritsen Mulkes, Jasper Veltkamp, Desney Bruinink, Niels Leemhuis, Hielke Penterman en Emilio Solino Overmars

Aanvallers: Givan Werkhoven, Hakim Ezafzafi, Jasper Groothuis, Sander Thomas, Frank Gerritsen Mulkes, Hakan Sandikci, Siebe Schets en Simon Seppenwoolde

* Klik hier voor een overzicht van de voorbereiding van Excelsior'31 op het seizoen 2021/2022

Kalender icoon zaterdag 12 juni 2021 18:38 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers