Excelsior'31 speelt gelijk tegen HHC Hardenberg (1-1)

Foto bij Excelsior'31 speelt gelijk tegen HHC Hardenberg (1-1)

Excelsior'31 speelt gelijk tegen HHC Hardenberg (1-1)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TVExcelsior’31, dat in Hardenberg aantrad in de nieuwe uitshirts, moest al vroeg in het duel een treffer incasseren. Hengeloër Steff Kaptein wist oud-HHC doelman Melvin Koetsier al in de 3e minuut te verschalken. 

Het tweede wapenfeit van HHC Hardenberg kwam in minuut 15 van Jari Oosterwijk. Excelsior’31 probeerde vervolgens een aantal keer de bal achter de Hardenbergse verdediging te leggen, maar had daarmee geen succes. 

Ondanks het uitblijven van grote kansen maakten HHC en Excelsior’31 er op het tweede veld van Sportpark De Boshoek een leuke eerste helft van. Het tempo lag hoog. Net na het half uur kreeg Hielke Penterman een grote kopkans. Kort voor rust mikte Hakim Ezafzafi de bal over het doel van Nick Borgman.

Excelsior’31 kwam goed uit de kleedkamer. Een schot van Givan Werkhoven in de 59e minuut werd klem gepakt. Ook HHC Hardenberg kreeg in minuut 63 een goede kans. 

De gelijkmaker leek al in het vat te zitten en kwam er in de 84e minuut uit. Hielke Penterman, die als geen ander weet hoe er in Hardenberg gescoord moet worden, schoot vanuit de stuit de eindstand op het LED-scorebord.

Doelpunten:
3. Steff Kaptein 1-0
84. Hielke Penterman 1-1

Opstelling Excelsior’31:

Melvin Koetsier, Pim ten Have (80. Matthijs Seppenwoolde), Mirko Zwiers (66. Stijn Beverdam), Lucas van Beek (46. Niek Davina), Vincent Schmidt, Dérian Reinders (72. Desney Bruinink), Hielke Penterman (88. Emilio Solino Overmars), Niels Leemhuis (74. Michel Gerritsen Mulkes), Siebe Schets (46. Jasper Veltkamp), Givan Werkhoven (88. Hakan Sandikci), Hakim Ezafzafi (72. Simon Seppenwoolde)
 

Kalender icoon dinsdag 3 augustus 2021 21:33 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers