Reserves Excelsior'31-zaal halen dubbele cijfers tegen FC Andarinyo

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal halen dubbele cijfers tegen FC Andarinyo

Samenvatting Excelsior'31 2 - FC Andarinyo, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdag hebben de reserves van Excelsior'31 de competitie wedstrijd tegen FC Andarinyo met 10-1 gewonnen. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen in de Reggehal speelde Excelsior'31 bij vlagen uitstekend en in de slotseconde kwam er zelfs een uitslag met dubbele cijfers op het scorebord.

Met een complete selectie met vijf wissels begon de thuisploeg voortvarend aan de wedstrijd. De kersverse leider Martin Makkink begeleidde de wissels uitstekend, waardoor het tempo hoog bleef. Via Maarten Postma en twee maal Anton Acis liep Excelsior'31 voor de rust uit naar een 3-0 voorsprong. In de rust werd er niet van kant gewisseld in de nasleep van de huidige corona-maatregelen. Het deerde de thuisploeg echter niet, want het liep makkelijk verder uit naar een comfortabele zege en haalde uiteindelijk zelfs de dubbele cijfers in de dying seconds van de wedstrijd. Een prima thuisoverwinning met spel dat perspectief biedt voor de komende wedstrijden.

Donderdag 7 oktober speelt Excelsior'31 2  thuis tegen SVI uit Zwolle. De wedstrijd begint om 21.00 uur in de Reggehal.

Doelpunten Excelsior'31 2:
 Anton Acis (2x), Rik Harbers (2x), Nick Aversch (2x), Maarten Postma, Daan Kreijkes, Sander Kwintenberg en Arnoud Baan

Wedstrijdselectie Excelsior'31 2:
Frank Haase (keeper), Daan Kreijkes, Maarten Postma, Sander Kwintenberg, Rik Harbers, Nick Averesch, Arnoud Baan, Anton Acis, Jonathan Acis en Tom Kamphuis
Coach: Gerald Keizer
Leider: Martin Makkink

Kalender icoon vrijdag 24 september 2021 00:02 / Zaal