Reserves Excelsior'31-zaal slopen muur van SVI

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal slopen muur van SVI

Afgelopen donderdag hebben de reserves van Excelsior'31 de competitie wedstrijd tegen SVI met 6-1 gewonnen. In de eerste wedstrijd in de nieuwe shirts van kledingmerk Patrick, gesponsord door Sfeerhuis Baan en 12Build speelde Excelsior'31 een moeizame eerste helft, en kwam het zelfs met 0-1 achter. De gebroeders Acis lieten de wedstrijd echter kantelen en Rik Harbers maakte het af met een zuivere hattrick.

De afkorting SVI stond deze avond voor hun speelwijze van Super Veel Inzakken. Hier had Excelsior31 toch wel veel problemen mee en creerde het niet veel kansen. De paar mogelijkheden die het wel kreeg waren echter niet besteed aan de thuisploeg en SVI kwam ver de in de eerste helft zelfs op een verrassende 0-1 voorsprong. Anton Acis bracht Excelsior'31 vlak voor rust echter langszij. Zijn tweelingbroer Jonathan Acis bracht na de thee de rood-witten met een vlammend schot op voorsprong. Nadat de talentvolle Nick Averesch ook van afstand scoorde scoorde Rik Harbers drie maal op rij en daarmee was de wedstrijd beslist.

Komende maandag speelt Excelsior'31 2 uit in Duiven tegen de volgende wedstrijd.

Doelpunt Excelsior'31 2:
Rik Harbers (3x), Nick Aversch, Jonathan Acis en Anton Acis

Wedstrijdselectie Excelsior'31 2:
FrankHaase (keeper), Daan Kreijkes,  Maarten Postma, Sander Kwintenberg, Rik Harbers, Nick Averesch, Arnoud Baan, Anton Acis, Jonathan Acis en Tom Kamphuis
Coach: Gerald Keizer
Leider: Martin Makkink

Kalender icoon vrijdag 8 oktober 2021 11:16 / Zaal