Derde Divisie gaat komende weken door zonder publiek

Foto bij Derde Divisie gaat komende weken door zonder publiek

Derde Divisie gaat komende weken door zonder publiek

De KNVB heeft overleg gehad met de Coöperatieve Vereniging Tweede en Derde divisies (CVTD), de belangengroep van de verenigingen die uitkomen op de twee hoogste niveaus van het amateurvoetbal. Dit omdat er signalen waren van teams die wilden dat de competitie wordt opgeschort vanwege de nieuwste coronamaatregelen.

Zowel de KNVB als de CVTD zijn het erover eens dat er alles aan moet worden gedaan om de competitie tot een goed einde te brengen. De wedstrijden worden daarom de komende weken zonder toeschouwers gespeeld. Er is namelijk geen zekerheid dat er na 4 december wel met publiek kan worden gevoetbald. De druk op de tweede seizoenshelft zou door uitstellen dermate groot worden, dat er vaker doordeweeks gespeeld moet worden en dit is niet wenselijk voor spelers en publiek.

Dit betekent voor Excelsior'31 1 dat de duels tegen Sparta Nijkerk (uit), ACV (thuis) en ODIN'59 (uit) zonder publiek worden gespeeld. 

Livestream
Het mediateam van Excelsior'31 TV zal er de komende periode alles aan doen om de duels van Excelsior'31 1 live uit te zenden. De wedstrijd van komende zaterdag uit tegen Sparta Nijkerk is live te volgen via een livestream op deze site, mogelijk gemaakt door RTV Oost. In Nijkerk wordt om 15.00 uur afgetrapt. De thuiswedstrijd van volgende week zaterdag tegen ACV zal live te zien zijn bij Excelsior'31 TV. 

Zaalvoetbal gaat ook door
Ook de wedstrijden van de zaalvoetballers worden de komende weken zonder publiek gespeeld. Excelsior'31 1 speelt vrijdagavond thuis tegen Eredivisionist Tigers Roermond in de achtste finale van het landelijke KNVB Bekertoernoooi. Dit duel is live te zien bij Excelsior'31 TV. In De Reggehal wordt om 21.15 afgetrapt, de live uitzending begint om 21.05 uur.
 

Kalender icoon woensdag 17 november 2021 15:59 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers