MATCHDAY! 20:45 uur: ZVV Ede - Excelsior'31

Foto bij MATCHDAY! 20:45 uur: ZVV Ede - Excelsior'31

MATCHDAY! 20:45 uur: ZVV Ede - Excelsior'31

Na de bekernederlaag afgelopen week tegen eredivisionist Tigers Roermond wacht vanavond (vrijdag 26 november) weer een competitiewedstrijd voor de zaalvoetballers van Excelsior’31. De Rijssenaren gaan op bezoek bij koploper ZVV Ede. Het duel vangt aan om 20:45 uur en is te volgen via een livestream verzorgd door de thuisploeg (zie socials ZVV Ede).

In de competitie wist Excelsior’31 haar vorige duel in winst om te zetten. Na een spannende wedstrijd won het nipt met 3-2 van OACN-Boys. Hierdoor bivakkeren de rood-witten in de middenmoot in de op één na hoogste klasse van het zaalvoetbal.

ZVV Ede
De thuisploeg maakt tot op heden een uitstekend seizoen door. Hoewel het vroeg in het seizoen uit werd geschakeld in het bekertoernooi tegen topploeg FCK/De Hommel (geen schande), is het in competitieverband nog foutloos. De Edenaren pakten de volle buit in zes wedstrijden en voeren hiermee de ranglijst aan in de eerste divisie. Met slechts vier tegentreffers incasseert het erg weinig doelpunten. Voor Excelsior’31, dat van alle teams het minst scoorde, een lastig vooruitzicht. Overigens zijn de Rijssenaren na ZVV Ede wel het team met het minst aantal tegendoelpunten.

Livestream
De wedstrijd wordt gespeeld zonder publiek (maatregelen overheid). ZVV Ede verzorgt een livestream via YouTube. Meer informatie is te vinden op de socials van ZVV Ede.

Kalender icoon zaterdag 20 november 2021 09:20 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers