Jasper Groothuis verlaat Excelsior’31

Foto bij Jasper Groothuis verlaat Excelsior’31

Jasper Groothuis verlaat Excelsior’31

Jasper Groothuis vertrekt na het huidige seizoen bij Excelsior’31. De 25-jarige aanvaller uit Goor gaat na vier seizoenen in Rijssen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Groothuis kwam in de zomer van 2018 over van Twenthe Goor. In zijn eerste seizoen op De Koerbelt speelde hij 22 wedstrijden in de Hoofdklasse. Daarin was hij in de voorlaatste speelronde in het uitduel tegen SVZW (1-2) onder meer belangrijk met een assist op Hielke Penterman.

In zijn tweede seizoen bij Excelsior'31 speelde de snelle buitenspeler zeven duels in de Derde Divisie. Tijdens een training (in oktober 2019) scheurde hij zijn voorste kruisband af, waarna hij een operatie moest ondergaan. Mede vanwege het afgebroken seizoen 2020/2021 kreeg Groothuis niet het gewenste pad om zich op een hem kenmerkende wijze terug te knokken.

Dit seizoen speelde Groothuis zijn wedstrijden voornamelijk in Excelsior’31 2 en kwam hij bij de hoofdmacht tweemaal als invaller in het veld: in de uitwedstrijd tegen Staphorst en de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys.

De Technische Commissie wenst Jasper Groothuis succes in de tweede seizoenshelft, bedankt hem voor zijn inzet voor Excelsior’31 en wenst hem heel veel succes toe in de toekomst.

Kalender icoon donderdag 6 januari 2022 19:00 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers