MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior'31 - Kawin

Foto bij MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior'31 - Kawin

MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior'31 - Kawin

Met Kawin op bezoek in Rijssen wacht vanavond (vrijdag 4 maart) voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 sinds lange tijd weer een thuiswedstrijd. Het duel in sporthal de Reggehal in Rijssen begint om 21.00 uur en is vrij toegankelijk voor publiek. Bal- en wedstrijdsponsor deze avond is Hammer Techniek & Detachering.

Ranglijst
Beide teams bevinden zich in de onderste regionen op de ranglijst van de landelijke eerste divisie. Zowel Excelsior’31 als Kawin verloren haar voorgaande wedstrijd. De Rijssenaren staan op plaats acht met zeven punten. De bezoekers uit Vianen staan op de tiende en voorlaatste plaats met twee punten. Excelsior’31 zal bij winst aansluiting houden met de middenmoot. Bij verlies zal het naar onderen moeten kijken.

Lastig
De drie onderling gespeelde duels zijn in het voordeel van de bezoekers. In het seizoen 2015/2016 verloren de Rijssenaren éénmaal en speelde het éénmaal gelijk. In het afgebroken seizoen 2020/2021 kwam Excelsior’31 in het enige gespeelde duel tegen Kawin er niet aan te pas en verloor het met 0-4. Excelsior’31 is dan ook gebrand om voor het eerst in de geschiedenis Kawin te verslaan.

Publiek
De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen, zonder restricties en gratis entree!

Kalender icoon vrijdag 4 maart 2022 09:35 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers