MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - ZVV Eindhoven

Foto bij MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - ZVV Eindhoven

MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - ZVV Eindhoven

Vanavond (vrijdag 29 april) wacht de zaalvoetballers van Excelsior’31 een zware dobber. Met ZVV Eindhoven komt de huidige nummer twee van de ranglijst op bezoek in Rijssen. Het duel in Sporthal de Reggehal begint om 21.00 uur en staat onder leiding van de heren van der Wal, Ulukan en Maathuis.

Excelsior’31 boekte afgelopen week een mooie overwinning op ZVS/Bodemflex en heeft hierdoor de aansluiting gevonden met de middenmoot in de eerste divisie. Met nog zes speelrondes te gaan staat het op de zevende plaats en lijkt plek zes het hoogst haalbare voor dit seizoen. De nummers zes tot en met negen staan binnen vier verliespunten van elkaar.

ZVV Eindhoven lijkt samen met koploper ZVV Ede uit te gaan maken wie er met de titel van doorgaat én daarmee promotie afdwingt naar de eredivisie. ZVV Ede won afgelopen week knap van ZVG/Cagemax, waardoor de ploeg uit Gorinchem een pas op de plaats moet maken. ZVV Eindhoven staat op slechts twee verliespunten van ZVV Ede.

Vorige ontmoeting

Excelsior’31 heeft geen goede herinnering aan de vorige ontmoeting tussen beide teams. In het uitduel in Eindhoven kregen de Rijssenaren voetballes en ging het met maar liefst 7-0 onderuit. Toch moet Excelsior’31 in staat zijn om het vrijdag een stuk spannender de laten worden. Als het zelf een goed niveau weet te halen en de bezoekers wellicht wat last hebben van titeldruk, kan het zomaar een knotsgekke avond worden in Sporthal de Reggehal. Daarbij kunnen de Rijssenaren steun van het Rijssense publiek goed gebruiken.

Kalender icoon vrijdag 29 april 2022 12:38 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers