Kledingcommissie

Kledingcommissie

De kleding commissie bestaat uit een aantal verschillende personen. 
Klik op de volgende link om de informatie in te zien: https://www.excelsior31.nl/contactgegevens-excelsior31#185kleding 

Voor vragen en bestellingen kunt u contact opnemen via  kleding@excelsior31.nl

Nieuwe regelingen

De club stelt het gehele NIKE tenue beschikbaar per team  voor  3 jaar
De kwartaalbijdrage van € 2,75 blijft ongewijzigd
Kleding uitgifte (shirts/broeken/sokken) aan trainer/leider 
Trainers/leiders zijn verantwoordelijk voor de complete tenues
Tenues blijven 3 jaar bij hetzelfde team (moment van aanschaf is leidend)
Jaarlijks controle moment op aantallen
Kleding kwijt/kapot = zelf nieuwe betalen (via kleding@excelsior31.nl  met korting)
Uniform clubmerk wedstrijd- trainingspakken / tassen:  NIKE (aanbevolen)


Wasvoorschriften bedrukt textiel

Textiel niet warmer dan 40 graden wassen. Bij voorkeur binnenste buiten.
Textiel niet in de droger!
Bedrukking alleen binnenste buiten strijken.
 

Veel gestelde vragen

Waarom een uniforme kledinglijn?

Door een bijdrage van € 2,75 per persoon per kwartaal  en daarnaast het genereren van extra sponsorinkomsten, kunnen de kosten gedekt worden voor het invoeren van een uniforme kledinglijn.

Dit bevordert de uitstraling, representativiteit en herkenning en heeft als positief gevolg dat er geen onderscheid meer plaats vindt tussen de diverse elftallen. Alle elftallen voetballen en presenteren zich namelijk in hetzelfde tenue en wedstrijdpak. Van de senioren tot de pupillen.

Wie is de kleding leverancier?

De vereniging heeft besloten om de samenwerking met Select Sport uit Rijssen (Grotestraat 33) te verlengen. Select Sport heeft daarnaast besloten de vereniging vanuit diverse hoeken te sponsoren. Op vertoon van de Excelsior’31 ledenpas hebben leden 10% korting in de winkel op voetbal gerelateerde producten.

Van wie is de kleding?

De kleding wordt aangeschaft door de club en ter beschikking gesteld aan de spelende leden. De kleding blijft 3 jaar eigendom van de club. Wedstrijdpakken/tassen  blijven eigendom van het betreffende  team en haar sponsor.

Wat is de looptijd van de kledinglijn?

De looptijd is 3 jaar en loopt tot het einde van seizoen 2016 - 2017. Daarna start de nieuwe kledinglijn. Wedstrijdpakken/ tassen kunnen eventueel langer gebruikt  worden.

Wanneer is de uitgifte van de kleding?

De uitgifte van de kleding zal in augustus 2014 plaatsvinden, alle teams zullen hiervan bericht krijgen wanneer de kleding kan worden opgehaald. Bij de uitgifte wordt een overeenkomst getekend.

Mijn elftal wordt gesponsord. Vervalt dan de kledingbijdrage?

Nee, deze vervalt niet. We gaan bij de kledinglijn uit van gelijkheid van alle elftallen (van senioren tot pupillen). Dit betekent dat het niets uitmaakt of een elftal gesponsord wordt t.o.v. de eigen bijdrage. De opbrengsten van de sponsoring komen ten goede aan de vereniging en niet ten goede aan een individueel elftal.

Hoe worden de kosten geïnd?

De kledingbijdrage van € 2,75 per kwartaal wordt toegevoegd aan de contributie en via automatische incasso geïnd. Team sponsoren krijgen een factuur toegestuurd.

Wie is verantwoordelijk voor de kleding?

Dat zijn onze leden zelf. Wij gaan ervan uit dat iedereen naar goed geweten handelt. De kleding is een grote kostenpost voor alle leden en de vereniging. Dit betekent dat wij ervan uit gaan dat alle leden, leden aanspreken op eventueel ongewenst gedrag.

Leiders en begeleiders van elftallen zijn eindverantwoordelijk over de tenues  en zullen elke speeldag aanwezig zijn en kunnen zicht houden op de verschafte kleding. Dit betekent dat ook zij diegene zijn die eventuele vervanging aan kunnen vragen via de werkgroep kleding  (tegen betaling).

Wie zorgt voor het wassen van de kleding?

Per elftal  wordt een was schema opgesteld voor de shirts. De trainer/leider is verantwoordelijk voor het opstellen van het was schema.

Teams (leden) dragen dus zelf zorg voor de bewassing van de broek en sokken. Bij de kleding uitgifte wordt  een wasvoorschrift toegevoegd, zodat alle shirts hetzelfde gewassen worden en de kans op "verwassing" minimaal is.

Bij eventuele verwassing van de tenues of andere schade wordt in onderling overleg bepaald wat de te volgen procedure is.

Ik stop met voetballen, wat moet ik nu doen?

Nadat je je lidmaatschap schriftelijk hebt opgezegd (http://www.excelsior31.nl/index/15/11/Lid-worden-van-Excelsior'31.html) zorg je dat jou kleding weer bij je elftalleider terecht komt, de kleding blijft eigendom van de club en een ander (nieuw) lid kan dan de kleding overnemen. Indien kleding niet wordt ingeleverd zal er actie worden ondernomen met consequenties als gevolg.

 

Ik wil graag team sponsor worden, wat moet ik doen en wat kost het?

Indien u graag een team wilt sponsoren neemt u contact op met de kleding commissie via kleding@excelsior31.nl . Logo vermelding op wedstrijdshirt.

* Tenuesponsoring 11-tal  (15+1)

Voor drie seizoenen: 900 euro (excl. btw) incl. drukkosten

* Tenuesponsoring  7-tal  (8+1)

Voor drie seizoenen: 450 euro (excl.  btw) incl. drukkosten

* Tenuesponsoring zaal-team  (8+1)

Voor drie seizoenen 450 euro (incl. btw) incl. drukkosten

 

Klik hier voor meer informatie over shirtsponsoring

Klik hier voor een overzicht van onze huidige kledingsponsoren.
 
Het verzorgen van  wedstrijdpakken / tassen brengen, naast de aanschaf- en bedrukkingskosten, geen extra  sponsorkosten met zich mee. Onze kledinglijn hiervan vindt u hier.

Deze items zijn spoedig ook te zien in de vitrinekast bij de ingang van het clubhuis.Meer info

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers