Excelsior 9 met glans kampioen

Excelsior 9 met glans kampioen

verslag door John Stam (9e) 

Het 9e team van Excelsior ’31 heeft zaterdag op overtuigende wijze de titel veroverd in de 6e klasse, van de KNVB. Rond de middag vertrok het gezelschap, na een gezamenlijk ontbijt, inclusief supporters met de BOEM-bus richting Den Ham, om daar tegen de plaatselijke voetbalhelden te spelen.

Het laaggeklasseerde team van Den Ham bood boven verwachting aardig wat weerstand, aan de gespannen Excelsioren. De ruststand was dan wel 0-2, uiteindelijk wonnen de Rijssenaren met ruime cijfers (0-6) en kon de champagne worden ontkurkt.

De doelpunten werden gemaakt door Gerwin Voortman (2x), Hans Puckie Baan (2x), Dennis Bakker en Gijs Schippers. Na een terugreis vol lawaai in de BOEM-bus - en een langdurig vuurwerk, bij aankomst op De Koerbelt - werd het feest in de kantine van Excelsior’31 voortgezet, onder muzikale begeleiding van deejay Ruud van Losser.

Na een daverend feest op De Koerbelt werd er ’s avonds bij teamsponsor Café de Twee Schimmels een buffet genuttigd en de festiviteiten in diverse horecagelegenheden voortgezet.
Kalender icoon dinsdag 29 april 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers