Johan Poortman (90) overleden

Foto bij Johan Poortman (90) overleden

Johan Poortman (90) overleden

Eind vorige week bereikte ons het verdrietige bericht dat Johan Poortman (90) is overleden. Johan was 71 jaar lid van Excelsior’31. 

Poortman begon als 17-jarige bij onze vereniging. Hij voetbalde in de lagere teams. Vanaf zijn 25e levensjaar kreeg hij een rol in het bestuur, als penningmeester van het clubhuis. Later was hij jarenlang een gewaardeerd lid van de kantinecommissie. 

In zijn tijd bij de kantinecommissie kwam Poortman tegen sluitingstijd met een aktetas om de weekopbrengt van het clubhuis op te halen. Deze werd door Johan geteld en naar de bank gebracht.

Tot een jaar of 2 geleden kwam Poortman elke zaterdag op De Koerbelt. Soms wel 2 keer. 

’s Ochtends ging hij, terwijl hij geen voetballende kleinkinderen had, naar de jeugd kijken. Hij kon enorm genieten van het talent en de spelvreugde. In de middag stond hij langs de lijn om het eerste of tweede elftal in actie te zien.

Excelsior’31 koestert de herinneringen aan Johan en wenst zijn vrouw Teuny, kinderen,  kleinkinderen en overige naasten sterkte met het verwerken van het verlies.

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid te nemen op donderdag 25 april van 13.00 uur tot 13.30 uur in de Schildkerk, Schild 8 te Rijssen. 

De herdenkingsdienst, waarvoor u bent uitgenodigd, begint om 13.45 uur in de Schildkerk. 

Aansluitend vindt de begrafenis in besloten kring plaats op de gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert.

U kunt de herdenkingsdienst ook online volgen via: www.hervormdrijssen.nl/kerkdiensten

Correspondentieadres: Piet Heinstraat 21, 7461 EW Rijssen 
Internetcondoleren: www.kreijkesuitvaartzorg.nl/condoleance

 

Kalender icoon dinsdag 23 april 2024 21:03 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers