Voorbeschouwing Excelsior - Berkum

Voorbeschouwing Excelsior - Berkum

Na een slechte start - in de 2e seizoenshelft - wordt het tijd dat we weer eens punten gaan pakken. Dat dit niet gemakkelijk zal zijn, tegen een ploeg als Berkum, mag iedereen duidelijk zijn.

Iedereen die het ‘uitduel’ heeft gezien weet kan zich ongetwijfeld herinneren dat we een comfortabele 2-0 voorsprong binnen 5 minuten weggaven en zelfs de wedstrijd hadden kunnen verliezen.

In de hoofdklasse C kan iedereen van elkaar winnen en zul je dus wekelijks ‘vol aan de bak’ moeten.

Sterker nog, met de resultaten van de afgelopen weken in ons achterhoofd, hebben wij geen enkele aanleiding iets anders te doen of te denken.

We zullen moeten beginnen met strijdlust en het winnen van duels, om vervolgens op basis van veel balbezit de kans te krijgen het technische voetbal, dat we kunnen spelen, te laten zien.

Het gaat er niet om HOE maar DAT er punten komen in deze fase van de competitie, daar zullen we ons bewust van moeten zijn.

Dat je daar elke speler uit de selectie voor nodig hebt, alsmede spelers uit het 2e, is vorige week wel gebleken.

Ondanks de goede instelling van deze jongens is het, voor meerdere elftallen binnen Excelsior’31, goed te weten dat we a.s. zaterdag tegen Berkum 6 van de 10 spelers, die we afgelopen week tegen WHC om diverse redenen misten, weer tot onze beschikking hebben, zodat er weer meerdere keuzes mogelijk zijn.

Dennis Demmers, trainer/coach Excelsior’31.
      Kalender icoon woensdag 25 februari 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers